AcasăNewsOpozitia, aceeasi mizerie

Opozitia, aceeasi mizerie

Senatorii Opozitiei au uitat de patriotismul local si au votat in favoarea UDMR-ului

Desi opozitia facea gura cat sura saptamana trecuta, sufocata de indignarea produsa de trocul convenit de PSD cu UDMR, doua dintre legile cerute de udemeristi au fost votate de Senat, in unanimitate!

Senatorii Opozitiei au uitat de patriotismul local si au votat in favoarea UDMR ului

Unanimitatea inseamna ca patriotii de duzina cazati in prezent in Opozitie au fost si ei de acord cu legile in cauza, care modifica Legea Educatiei. Mai exact, una se refera la finantarea de catre stat a invatamantului confesional iar cealalta la organizarea diferentiata a examenelor de evaluare nationala si de bacalaureat, pe baza programei in limba maghiara. Ca sa fie clar pentru toata lumea, este vorba despre doua dintre proiectele trecute cu o saptamana in urma pe repede-inainte prin comisiile parlamentare de specialitate, a doua zi dupa ce PSD si UDMR batusera palma in privinta votului la motiunea de cenzura. Retrase dupa scandalul monstru declansat, proiectele au fost trecute, martea aceasta, pe ordinea de zi suplimentara a plenului Senatului si au fost rapid votate. In unanimitate, ceea ce inseamna ca actuala putere si-a asigurat pe sest sprijinul UDMR-ului in continuare iar ipocrita Opozitie si-a antamat si ea o posibila sustinere in viitor – pentru cazul in care PNL va supravietui pana la vitoarele alegeri, evident. Deocamdata, sigur este ca maghiarii s-au vazut, ca de obicei, cu sacii obtinuti prin santaj urcati in caruta – situatie care demonstreaza o data in plus cat de mizerabila este politica asa-zis romaneasca.

author avatar
Simona Badulescu
130 afisari

1 COMENTARIU

  1. O cloaca de porcii care se uita numai la interesul personal si daca ne uitam laliei ce pregatire au sunt numai tractoristi si strungarii care sau integrat acolo pe sume mari de bani ca sa isi umple buzunarele …si in rest ura si la gara Nici nu stiu ce voteaza si de ce sunt acoclo si pe cine reperezinta

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger