AcasăNewsOpozantii rusi se fac intre ei ticalosi, idioti, hamsteri

Opozantii rusi se fac intre ei ticalosi, idioti, hamsteri

Niste inregistrari date publicitatii arata ca opozantii rusi se lupta intre ei mai urat si mai acerb decat cu Kremlinul.

Nemtov da vina pe Putin ca vrea sa distruga opozitia prin metode „criminale”

Intaiul candidat oficial al Rusiei la functia prezidentiala – de ieri, Vladimir Putin – poate dormi linistit pana la alegeri. Liderii Opozitiei rusesti se arata, in inregistrarile convorbirilor telefonice publicate pe site-ul Lifenews.ru, mai dispusi sa sara la propriile beregati, decat sa se ocupe de dusmanul comun. Site-ul, apartinand holdingului NewsMedia-Rus, controlat de Iuri Kovalciuc, un apropiat al premierului Vladimir Putin, nu da lamuriri asupra modului cum au fost interceptate convorbirile, al caror „erou”  principal este Boris Nemtov.

„Cateaua” de Chirikova

In conversatiile din data de 9 decembrie, Nemtov si Ievghenia Chirikova, un alt lider al opozitiei, isi exprima dezacordul in privinta tacticii protestului de a doua zi. Chirikova insista ca acesta sa fie in fata Kremlinului, fara permisiunea Primariei din Moscova, iar  Nemtov voia protest legal, departe de sediul presedintiei. El ii spune, nici mai mult, nici mai putin, ca e „ori o catea, ori o idioata”. Un alt apel il informeaza ca Ievghenia actioneaza in favoarea lui Aleksei Navalnii, un cunoscut blogger opozant, cu scopul de a-l „ineca” pe Nemtov.

Vladimir Putin

Acesta se arata nemultumit de ticalosii si idiotii din opozitie, ca si de oamenii chemati la protest, in opinia lui, niste „hamsteri”, „legume” si „pinguini speriati” de bastoanele politistilor. „Putin s-a speriat foarte tare si a inceput o campanie criminala”, a declarat Nemtov, cu privire la convorbirile interceptate.

author avatar
Adina Mutar
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger