AcasăNewsOpinie separata in USL: Dragnea nu-l vrea pe Oprescu

Opinie separata in USL: Dragnea nu-l vrea pe Oprescu

Liviu Dragnea sustine ca USL are propria pepiniera de candidati

In timp ce liderii USL fac sluj in fata actualului primar general, pesedistul Liviu Dragnea nu se da in vand dupa solutia miraculoasa “Sorin Oprescu”.

Liviu Dragnea sustine ca USL are propria pepiniera de candidati

Liviu Dragnea face opinie separata in USL. Spre deosebire de Crin Antonescu si Victor Ponta care graviteaza in jurul lui Sorin Oprescu, secretarul general al PSD nu pare deloc impresionat de performantele primarului bucurestean. Accepta sa candideze in numele USL la localele din 2012, bine, daca nu, sa fie sanatos.  Asa s-ar traduce mesajul transmis, deunazi, de Dragnea. Impacat cu ideea ca USL ar putea spirijinii candidatura lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la PMB, secretarul general al PSD respinge categoric ideea ca edilul sa fie si prezidentiabilul Uniunii.

Ambitiile lui Sorin Oprescu nu sunt pe placul secretarului general al PSD

“Sorin Oprescu nu va candida din partea noastra. Din partea noastra candidatul este Crin Antonescu. Daca lucrurile merg asa cum ne arata noua cercetarile pe care le facem in fiecare judet, si in care cred, si vom face Guvernul in 2012 si Victor Ponta va fi prim-ministru, candidatul pe care-l sustine USL in 2014 este Crin Antonescu”, a explicat Liviu Dragnea, precizand ca, in momentul de fata, liderul liberal ramane cel mai bine plasat prezidentiabil.

“Nu e discutata varianta cu Sorin Oprescu la Cotroceni, cu nimeni, nici macar cu el”, a mai precizat secretarul general al PSD.

author avatar
Adelina Ionicel
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger