AcasăNewsOperatiuni Speciale cu Politia Rurala. Prea ca la tara!

Operatiuni Speciale cu Politia Rurala. Prea ca la tara!

Mai nou, ofiterii de elita de la Brigazile de „Crima Organizata”, „Antidrog” sau „Operatiuni Speciale” trebuie sa colaboreze cu „colegii” de la Politia Rurala. Iar rezultatele misiunilor de pana acum au fost de-a dreptul catastrofale.

Politistii de la Rurala pleaca in misunile speciale ca la picnic

Asa ca profesionistii ramasi in Politie isi implora sefii sa-i scape de „ajutoarele” care le-au stricat deja destule actiuni.

Sub acoperirea caschetelor

Sunt si sefi din teritoriu care au facut exces de zel in aplicarea acestei directive si, in loc de specialisti,  i-au luat pe bietii politisti rurali in executarea unor misiuni cu adevarat deosebite. Cum ar fi retinerea unor traficanti de droguri. Ce-i drept, „gaborii” stransi de la posturile rurale din zona nu aveau mare lucru de facut. Ei trebuiau sa asigure doar un baraj rutier, in caz ca vreun interlop ar fi reusit sa fuga si sa nu fie prins in flagrant. Ceea ce s-a si intamplat, numai ca „civilii” care au plecat in urmarirea traficantilor au fost tocmai ei cei blocati de „rurali”, care s-au asezat strategic pe sosea, numai ca s-au miscat mai greu! Si in timp ce urmaritii scapau bine merci, politistii sub acoperire se chinuiau sa scape de cei in uniforma, mandri nevoie mare ca au retinut „drogatii”.

Cam la fel au patit si alti ofiteri de la „Antidrog”, care, ca sa bifeze o actiune indeplinita alaturi de Politia Rurala,  le-au cerut „taranusilor” sa vina in urma lor intr-un bar unde trebuiau sa monitorizeze o posibila tranzactie. Ca sa nu aiba surprize, le-au spus acestora sa intre si ei mai discret, sa nu bata la ochi. Iar „organele” de la Sectia Rurala s-au conformat, intrand in carciuma de-abia pasind,atenti sa nu scartaie usa, sa nu faca zgomot. Atata doar ca erau in uniforme si cu caschetele pe cap…

author avatar
Toni Matei
705 afisari

2 COMENTARII

  1. Foarte tare. Sigur Toni nu ai citit un scenariu de film ceva. Imi si imaginez „cascheta” in misiune. Saraci ‘rurali’, ei care au facut 3 luni de practica si liceul la seral bagati in misiuni „sicret”.Va puteti imagina cum povestesc ei la neamuri cat de tari sunt si cum prinde ei pe infractoru, traficantu, dar mai ales cum le strica mii si mii de ore de filaj si de munca asidua sa ii prinda pe toti. E de rasu plansu, suntem de ccaccao. Va fi si mai tare cand vor pleca in urmarire cu masina, cu ei si isi vor da seama ca nu au mai alimentat de 2 ani :).Toni nu cumva aia de la SPP care au pazito pe Roberta, acum ceva timp pe autostrada si au incurcat combustibilul distrugand o masina, erau „rurali”?:)

  2. sa stie toata lumea ca politistii de la rurala i-au tinut pe scaune si functii si pe filfizonii de la cco si pe cei de la investigarea fraudelor economice, judiciar,etc.Asta pana cand marii reformatori ai politiei au aplicat in mediul rural reforma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger