AcasăNewsOperatiune de salvare foarte dificila: Alpinist cazut in prapastie in muntii Fagaras!

Operatiune de salvare foarte dificila: Alpinist cazut in prapastie in muntii Fagaras!

Salvamontistii incearca de cateva ore sa ajunga la un tanar alpinist care a cazut intr-o prapastie din muntii Fagaras. S-a incercat sa se ajunga la el cu un elicopter, insa vremea nefavorabila zadarniceste incercarea salvatorilor.

Clipe de groaza pentru un barbat in varsta de 35 de ani, din Arad, care a plecat pe munte alaturi de un alt pasionat la drumetiilor montane pe timp de iarna, pentru ceea ce s-ar fi vrut a fi o experienta relaxanta, dar s-a trezit personaj intr-o poveste de groaza, intr-o zona plina cu zapada. Odata ce salvamontistii au aflat ca barbatul a cazut in gol si are nevoie de ajutor, o echipa a incercat sa ajunga la el, pentru a-i acorda asistenta medicala. Cei cinci salvamontisti nu au, insa, informatii exacte cu privire la locul in care a cazut alpinistul.

Potrivit turnulsfatului.ro, elicopterul solicitat de la ISU Sibiu si care ar fi trebuit sa ajunga in zona in care se crede ca s-a produs accidentul caruia i-a cazut victima tanarul a trebuit sa faca, din pacate, cale intoarsa, din cauza vremii nefavorabile zborului, inainte ca alpinistul sa fie gasit. Operatiunea de cautare si salvare a aradeanului continua, insa.

377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger