AcasăNewsOperatiune de salvare contra cronometru in Arges: S-a prabusit cu parapanta si...

Operatiune de salvare contra cronometru in Arges: S-a prabusit cu parapanta si e in stare grava!

Aventura cu parapanta s-a incheiat brusc pentru un temerar care a ales sa zboare, duminica dupa-amiaza, pe raza judetului Arges.

UPDATE – Barbatul ranit are 37 de ani si este din Targoviste. In cadere, parapantistul s-a lovit grav la cap, intrand in coma, potrivit digi24.ro. Victima a fost adusa de urgenta cu elicopterul la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde, dupa ce medicii il vor supune unor investigatii amanuntite, va fi supus unei interventii chirurgicale.

Surprins de schimbarea brusca a directiei vantului, barbatul nu a mai putut controla parapanta, ajungand sa se prabuseasca in zona comunei argesene Stoenesti. Un martor a alertat de urgenta autoritatile, cerand ajutor medical pentru persoana aflata in dificultate.

In urma accidentului, victima ar fi suferit leziuni grave, fiind solicitata interventia unui elicopter al SMURD care sa vina sa preia ranitul, pentru a-l transporta cat mai rapid la spital, informeaza site-ul publicatiei argesene Ziar Obiectiv. Interventia este ingreunata de faptul ca accidentul s-a produs intr-o zona greu accesibila.

Sursa foto: emaramures.ro

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger