AcasăNewsOperațiune de amploare a Poliției Române: peste 200 de percheziții în toată...

Operațiune de amploare a Poliției Române: peste 200 de percheziții în toată țara

perchezitiiOperațiune de amploare a Poliției Române: peste 200 de percheziții în toată țara

Poliția Română desfășoară miercuri, 6 aprilie, o mega-operațiune în aproape toată țara pentru combaterea infracționalității. Mascații au descins încă de la primele ore ale dimineții la peste 200 de adrese.

Este vorba mai exact despre 214 percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale, transmite Poliția Română într-un comunicat.

Perchezițiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la unitățile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă, contrabandă, trafic de droguri, trafic de persoane, criminalitate informatică și contrafacere. De asemenea, sunt cercetate fapte penale de delapidare, fals, tâlhărie calificată, furt calificat, la domeniul silvic, la regimul armelor și al munițiilor, braconaj cinegetic și privind protecția animalelor.

Audieri maraton

Totodată, vor fi derulate 24 acțiuni și 152 de controale pe linie de arme, dar și 2 acțiuni și 5 controale pe linie de mediu. Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

author avatar
Andreea Vlad
662 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger