AcasăNewsOperatia pe cord deschis la care a fost supus Cornel Dinu a...

Operatia pe cord deschis la care a fost supus Cornel Dinu a reusit

Cornel Dinu a fost supus astazi unei operatii de bypass coronarian, la Spitalul Floreasca din Capitala. Potrivit medicului Serban Bradisteanu, operatia care a durat 8 ore a reusit, iar Cornel Dinu se afla acum la reanimare.
„Domnul Dinu este stabil si urmeaza o perioada de reechilibrare pana la trezirea completa. S-au facut atatea by-pass-uri cate au trebuit. Au fost extinse zonele care au necesitat interventie. Cordul sau a fost oprit 60-80 de minute. Surprizele au fost in prima perioada, inainte de inceperea operatiei, cand cordul era extrem de slabit, si a durat pana l-am reechilibrat. Contractiile de la sfarsitul operatiei au fost mai bune decat la inceput. Pana se va trezi pot trece cateva ore sau poate dura chiar pana maine dimineata. A fost o operatie dificila, dar ne-am asteptat la asta. De aceea am si asteptat ca acele leziuni de infarct sa se cicatrizeze. Speram ca la cord nu va mai fi nevoie de interventii. El se va simti normal, ca dupa orice operatie de asa amploare. Isi va putea relua activitatea normal. Poate in urmatoarele ore vom oferi mai multe detalii”, a declarat medicul Serban Bradisteanu.
In urma cu aproximativ trei saptamani, fostul antrenor al echipei Dinamo s-a prezentat la Spitalul Floreasca dupa ce a suferit un infarct.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger