AcasăNewsOperatia la care a fost supus Adrian Nastase s-a incheiat

Operatia la care a fost supus Adrian Nastase s-a incheiat

Adrian Nastase a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa tenttiva de sinucidere (foto: captura RealitateaTV)

Operatia la care a fost supus Adrian Nastase, joi, s-a incheiat in jurul orei 11. Medicii de la Spitalul Floreasca au intervenit chirurgical pentru a curata plagile pe care fostul premier le are in zona gatului. Nastase s-a impuscat, miercuri noapte, si a fost transportat de urgenta la spital.

Adrian Nastase a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa tenttiva de sinucidere (foto: captura RealitateaTV)

Dupa ce, la scurt timp de la internarea la Spitalul de Urgenta, Adrian Nastase a fost dus la Terapie Intensiva, medicii i-au reevaluat starea de sanatate, in aceasta dimineata, inainte de a-l duce in sala de operatie. Doctorul Serban Bradisteanu le-a spus, in cursul noptii trecute, jurnalistilor aflati in fata Spitalului Floreasca, faptul ca Adrian Nastase are mai multe plagi in zona gatului.

Fostul prim-ministru, in varsta de 61 de ani, a incercat sa se sinucida la scurt timp dupa ce politistii au sosit la locuinta sa din strada Zambaccian, pentru a pune in executare mandatul emis pe numele lui.  Miercuri, Instanta Suprema l-a condamnat definitiv pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul „Trofeul Calitatii”.

author avatar
Cristina Stefan
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger