AcasăNewsOperat de 13 ori pentru boli inventate de mama

Operat de 13 ori pentru boli inventate de mama

Christopher isi va reveni cu greu din cosmarul ultimilor 8 ani

Inca dupa nasterea fiului sau Christopher, Kaylene Bowen-Wright, o americanca din Dallas, l-a internat in diverse spitale pentru maladii de care in realitate nu suferea. Femeia, care sufera de sindromul Munchhausen, va fi deferita justitiei

Scandalul a izbucnit luna trecuta dupa ce femeia (34 de ani) si-a internat copilul despre care spunea ca a fost victima unui atac cerebral. Medicii au examinat copilul, care tremura, dar nu au gasit nici un semn al unui AVC. Dupa ce l-au consultat cu atentie pe Christopher, medicii au alertat politia suspectand ca micutul a fost antrenat intr-o serie de tratamente fara sa sufere de o boala. Imediat, Kaylene a fost arestata si inculpata, dupa ce ancheta a dovedit ca femeia i-a pus viata in pericol aproape mereu, dupa nastere.

Christopher isi va reveni cu greu din cosmarul ultimilor 8 ani

Anchetatorii au stabilit ca baiatul a fost examinat de 300 de ori de medici in opt ani de zile si a fost operat de 13 ori, cu consecinte grave asupra sanatatii sale. Mama sa i-a inventat chiar si un cancer si l-a inscris pe o lista de asteptare pentru o grefa de plamani. Kaylene Wright este suspecta de ”sindromul Munchhausen prin procura”, o tulburare mintala prin care un adult inventeaza sau exagereaza sau provoaca probleme grave si repetate la adresa sanatatii unui minor inainte de a-l duce la medici pentru a capata atentie si compasiune. Christopher sufera si de un dezechilibru psihologic pentru ca ”suspecta i-a spus ani de zile ca este bolnav , incapabil sa se hraneasca normal, sa mearga la scoala si sa traiasca o viata normala”, au aratat anchetatorii.

author avatar
Tudor Borcea
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger