AcasăNewsOPC inchide cel mai luxos hotel din Poiana Brasov. Vezi al cui...

OPC inchide cel mai luxos hotel din Poiana Brasov. Vezi al cui e!

Cel mai luxos hotel din Poiana Brasov, Aurelius  – Imparatul Romanilor, a fost inchis joi de OPC. Inspectorii au facut un control la complexul de cinci stele, constantand „nereguli grave”.

Hotelul vizat de masurile drastice ale OPC ii apartine lui Aurel Munteanu, fostul fotbalist de la Sportul Studentesc, cunoscut de microbisti ca Munteanu I.

In urma controlului, inspectorii au gasit mai multe produse expirate, a precizat Claudiu Susanu, directorul OPC, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv. „Problemele sunt extraordinar de grave (…) Voi avea in viziune sanctionarea maximum posibila”, a declarat Susanu.

Potrivit unor surse, la mijloc ar fi vorba de interesele lui George Copos, la randul sau proprietarul unui hotel de 5 stele din Poiana Brasov. Si asta in conditiile in care masura inchiderii complexului „Aurelius  – Imparatul Romanilor” vine cu scurt inainte ca in acest hotel sa fie cazati participantii la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Culmea, in localul in care joi angajatii OPC ar fi descoperit mancare expirata si alte nereguli, Gigi Becali a petrecut regeste, de Revelion, alaturi de familie si apropiati.  Patronul din Ghencea a avut parte de conditii de cinci stele, cu preparate fine si bauturi scumpe.

Hotelul Aurelius  – Imparatul Romanilor a fost construit in 2006 si are 87 de camere.

author avatar
eNational
5.295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger