AcasăNewsONU zoreste punerea in aplicare a taxei pe carbon

ONU zoreste punerea in aplicare a taxei pe carbon

Cand oamenii sunt prea multi, batranii ar trebui sa se „retraga”

Un nou raport al Natiunilor Unite anunta alarmant ca „starea planetei se degradeaza in ritm alert, dupa ce populatia globala s-a dublat din 1950”.

Cand oamenii sunt prea multi, batranii ar trebui sa se „retraga”

„Daca umanitatea nu isi va schimba rapid atitudinea, in scurt timp se va ajunge la situatii critice”, scrie in raportul care vine la scurta vreme dupa intrunirea elitei globaliste Bilderberg. Masurile Bilderberg la capitolul „Provocari ecologice si stres demografic” este introducerea „taxei pe carbon” si „controlul demografic”.

Taxa pe carbon va reprezenta 0,6 % din PIB-ul natiunilor participante, estimandu-se ca se vor strange circa 250 de miliarde de dolari pe an. Partea buna este ca banii sunt pentru investitii in tehnologii green. Partea proasta e ca oala este deja smantanita, pe lista preferentiala a bilderbergilor fiind marile companii occidentale. Cat priveste „stresul demografic”, se poate rezolva si prin lasarea batranilor sa-si intalneasca Creatorul, fara asistenta medicala „exagerata”, dupa cum militeaza si o carte scoasa de Time Magazine: „Cum sa mori”!

author avatar
Adina Mutar
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger