AcasăNewsONU, sub controlul lui Bill Gates

ONU, sub controlul lui Bill Gates

Pandemia de Covid-19 a picurat suficientă frică în sufletele oamenilor încât subconștientul colectiv acceptă fără crâcneală orice plan așa-zis salvator. Iar ONU țintește deja spre „mântuirea” globală… Vaccinarea obligatorie trece în faza următoare și va fi implementată la nivel mondial. Emmanuel Macron, președintele Franței, este vârf de lance al campaniei, iar familia Gates, Bill și Melinda, pun la bătaie resurse (în principal, financiare) pentru realizarea acestui plan.

Secretarul general al Națiunilor Unite, Antonio Guterres, a dezvăluit pe Twitter panoul general de luptă împotriva pandemiei de Covid-19. O lume fără coronavirus necesită cel mai masiv efort de sănătate publică din istoria omenirii.

Întreaga planetă are nevoie de dezvoltarea, producerea și livrarea echitabilă a vaccinului împotriva SARS-CoV-2, care trebuie să fie unul sigur și eficient, terapeutic. ONU susține că nu urmărește un vaccin sau tratament pentru o țară ori o regiune, ci un vaccin și un tratament care sunt accesibile, eficiente, ușor de administrat și mai ales universal disponibile. Adică, pentru toată lumea! Pretutindeni și oricând.

Tocmai de aceea, anunță ONU, informațiile obținute până în prezent de diverse institute de cercetare trebuie împărțite la toată lumea. Capacitatea de producție, pregătită, resursele, mobilizate, comunitățile, angajate și politica, lăsată deoparte.

Într-un mesaj de interes global, Organizația Națiunilor Unite și-a prezentat echipa de răspuns la pandemia de Covid-19. Planul vaccinării obligatorii are în vârf două nume, președintele francez Emmanuel Macron și Melinda Gates, soția miliardarului Bill Gates, cel care tot insistă pentru ca omenirea să intre într-un program de digitalizare; ID-ul digital va fi noua identitate a fiecărui individ, în viziunea „microsoftistă”.

Așadar, iată că Organizația Națiunilor Unite nu pierde timpul în asamblarea unui răspuns global la pandemia de Covid-19. Recent „binecuvântat” de Papa Francisc I, cât și de Consiliul de Securitate al ONU, Emmanuel Macron este interfața Noii Ordini Mondiale, liderul viitorului guvern global, pregătit din timp și deocamdată aflat în stand-by.

În schimb, Melinda Gates, prin Bill and Melinda Gates Foundation, urmărește obținerea controlului asupra populației, iar puterea financiară reprezintă ciocanul care pune presiune și garantează realizarea planului.

ONU nu este singură în ceea ce și-a propus. Lideri mondiali, sectorul privat, știința și societatea civilă, dar alți parteneri, cu toții și-au dat mâna pentru a promova sănătatea publică și a menține lumea în siguranță. Cum? Prin vaccinare obligatorie. Asta, la pasul 1…

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
2.069 afisari

6 COMENTARII

  1. bil gates și melinda sint virf de lance al guv.mondial,inchid abatoare de carne in SUA,ca sa-si vinda prin firmele lor carne OMG preparata in laborator,acum vor sa oblige planeta la vaccin obligatoriu.Tot ceea ce fac este antiuman,și anticreștin.Daca vor reușii, oamenii vor fi niște zombi,fara personalitate,fara libertate, niște sclavi condiționați precum cîinele lui Pavlov

  2. ONU sub controlul lui bil gates,OMS la fel! reprezentanții țarilor la ONU și OMS de ce nu fac nimic?? cica postez comentariile prea repede și sa incetinesc…Ha! Da azi nivelul de analfabetism funcțional este imens.F.mulți Nu pot citi in timp util-pînă dispare titrarea de pe ecrane la filme-replicile de la tv!!!!

  3. Niște criminali! Billică, ăsta, a nenorocit oameni cu vaccinurile lui, în Africa – de ce nu scrieți? – și Dumnezeu știe pe mai unde. Ăsta și cei ca el sunt creaturi – că nu le poți zice oameni – fără nimic sfânt. Trebuie băgați în pământ sau măcar după gratii, pentru totdeauna.

  4. Bill s-o lase mai moale el nu e in stare sa faca un program fara sa ia virus cum sa vorbeasca el de aparare de virusi umani? Deci sa-si vada de iaht.
    E un fel de Madona care se baga pesde tot pana ia si ea corona.
    Corona nu inseamna ca daca ai bani gata scapi.

  5. o,nu toti insiratii binecuvantati si de papa sa si traiasca vietile lor bogate si sa lase saracii sa traiasca fara vaccinuri ca bunavointa lor suna ca un indemn la sclavie mondiala!!!!!

  6. Cand vor incepe manifestatii pe tot globul sa vedeti cum vor fugi de furia oamenilor toti fatalaii astia care scriu ca sunt de acord cu vaccinarea obligatorie si sclavia populatiei. Toti vor da vina pe psihopatul criminal de Bill Gates,dar nu vor spune cine este in umbra lui.Trebuie arestati toti din clica criminala, asa zisa Ordine Mondiala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger