AcasăNewsOntanu: UNPR are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de...

Ontanu: UNPR are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de sector

Secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu, a declarat, vineri, ca formatiunea sa are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de sector ale Capitalei, el mentionand ca nu a fost stabilita inca nicio intelegere cu PDL privind candidatii la Primaria Generala sau la cele de sector.

Candidatii UNPR, protrivit secretarului general, sunt urmatorii: Liviu Goncea la Sectorul 1, Neculai Ontanu la Sectorul 2, Iulian Popescu la Sectorul 3, Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4, Corin Romanescu la Sectorul 5, Constantin Tomescu la Sectorul 6.

Ontanu a evitat sa avanseze un nume in ceea ce priveste un eventual candidat UNPR la Primaria Generala, el precizand ca acesta va fi anuntat la sfarsitul saptamanii viitoare. Secretarul general al UNPR a precizat ca ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, nu va candida la Capitala, ci va ramane la Externe. „Diaconescu e un bun ministru de Externe, ar fi pacat sa-l extragem din domeniul relatiilor externe si sa vina la Primarie. Interesul national ne spune ca trebuie sa fie la Externe”, a spus Ontanu.

El a mai spus ca la Dolj si la Timisoara nu se va incheia un protocol cu PDL, avand in vedere „discutiile aprinse”, si a aratat ca UNPR va avea aici candidaturi separate. Intrebat daca exista posibilitatea ca UNPR sa nu incheie deloc un protocol cu PDL, Ontanu a raspuns: „Sunt deschise toate posibilitatile. Urmeaza sa continue discutiile, iar la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea pozitionarea fiecaruia. Un protocol e ca intr-o casatorie: trebuie sa fie de acord amandoi”.

 

 

author avatar
Ciprian Purice
230 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă domnul Onțanu este atât de puternic încât se vede deja primar, cum se face că nu are capacitatea de a stârpi mafia țigănească a țigărilor din zona Obor? Amuzant sau nu, intersecția de la Bucur-Obor este supravegheată de camere video, cu specificația ”pentru prevenirea infracționalității”.
    Cum de nu este capabil să curețe străzile secundare și aleile de sutele de mormane de zăpadă nici acum, când vremea este caldă?
    Poate că îl vor vota pensionarii pe care i-a plimbat toată vara cu autocarele pe ici pe colo, la grătare și manele politice, și cărora la despărțire le umplea sacoșele.
    Poate că îl vor vota frații Horpoș, patronii firmei ”Straco”, firmă care a executat lucrările de reabilitare a străzii Avrig, la un preț abisal. Toată vara trecută muncitorii s-au sprijinit în lopeți iar în decembrie au închis șantierul. Strada este neterminată, canalele de scurgere sunt mai sus decât nivelul asfaltului și în câteva locuri strada deja se scufundă.
    Poate că îl vor vota țărănoii de la Poliția Locală, a căror singură preocupare este colectarea șpăgilor de la șoferi și de la țiganii cu țigări.
    Poate că îl va vota preotul paroh de la biserica Oborul Nou, din strada Popa Lazăr, că tot sunt cumnați, nevestele lor fiind surori și având afaceri împreună.
    Poate să îl voteze șobolanii din Hala Obor, care și ziua se plimbă nestingheriți printre tarabele și magazinele improvizate.
    Cine să îl mai voteze pe acest caporal în rezervă, ajuns colonel în 2007, deși era rezervist fără nicio activitate, apoi ridicat în gradul de general de grigadă (cu patru stele), prin decret prezidențial, în 2008? Poate doar sărăntocii care se bucură de fasolea cu costiță oferită de ziua armatei sau ziua națională.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger