AcasăNewsOntanu: UNPR are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de...

Ontanu: UNPR are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de sector

Secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu, a declarat, vineri, ca formatiunea sa are, la aceasta ora, candidati proprii la toate primariile de sector ale Capitalei, el mentionand ca nu a fost stabilita inca nicio intelegere cu PDL privind candidatii la Primaria Generala sau la cele de sector.

Candidatii UNPR, protrivit secretarului general, sunt urmatorii: Liviu Goncea la Sectorul 1, Neculai Ontanu la Sectorul 2, Iulian Popescu la Sectorul 3, Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4, Corin Romanescu la Sectorul 5, Constantin Tomescu la Sectorul 6.

Ontanu a evitat sa avanseze un nume in ceea ce priveste un eventual candidat UNPR la Primaria Generala, el precizand ca acesta va fi anuntat la sfarsitul saptamanii viitoare. Secretarul general al UNPR a precizat ca ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, nu va candida la Capitala, ci va ramane la Externe. „Diaconescu e un bun ministru de Externe, ar fi pacat sa-l extragem din domeniul relatiilor externe si sa vina la Primarie. Interesul national ne spune ca trebuie sa fie la Externe”, a spus Ontanu.

El a mai spus ca la Dolj si la Timisoara nu se va incheia un protocol cu PDL, avand in vedere „discutiile aprinse”, si a aratat ca UNPR va avea aici candidaturi separate. Intrebat daca exista posibilitatea ca UNPR sa nu incheie deloc un protocol cu PDL, Ontanu a raspuns: „Sunt deschise toate posibilitatile. Urmeaza sa continue discutiile, iar la sfarsitul saptamanii viitoare vom avea pozitionarea fiecaruia. Un protocol e ca intr-o casatorie: trebuie sa fie de acord amandoi”.

 

 

author avatar
Ciprian Purice