AcasăNewsOmul din spatele lui Bill Gates

Omul din spatele lui Bill Gates

In trecut, averea lui Bill Gates era dependenta exclusiv de evolutia companiei Microsoft. De ani buni insa, Gates isi vinde participatiile detinute la gigantul IT. Si cineva se ocupa de asta.

Acel om este Michael Larson. Larson este CEO al Bill and Melinda Gates Investments (BMGI), fiind astfel responsabil de mare parte din averea lui Bill Gates. BMGI se ocupa si de Cascade Investment, fondul prin care Gates face majoritatea investitiilor. Bill Gates l-a angajat pe Larson in urma cu 23 de ani pentru a se ocupa de averea sa, la acea vreme estimata la 5 miliarde de dolari.

Bill a adus primii si foarte multi bani Michael ii inmulteste cu mare dibacie

Averea fondatorului Microsoft a crescut insa pana la aproape 80 de miliarde de dolari, iar unul dintre cei care poarta meritele este chiar Larson, care a stiut sa diversifice portofoliul de actiuni. Avand sediul in Kirkland, Washington, Cascade Investment nu are o prezenta semnificativa in presa. Reprezentantii evita, in general, sa discute investitiile facute. Cu toate acestea, se cunoaste faptul ca familia Gates detine un numar important de actiuni la Canadian National Railway, Republic Services, Ecolab, Femsa si Deere.

author avatar
Catalin Dumitrescu
278 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitate exceptionala: oportunitate online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: dan.scarlat68@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger