AcasăNewsOmul de afaceri George Naghi, inmormantat

Omul de afaceri George Naghi, inmormantat

Omul de afaceri George Naghi, proprietarul firmei Aldis, este inmormantat miercuri la Calarasi. In urma sa ramane o avere estimata la 28 de milioane de euro, ce va fi impartita intre sotia Alina si cei trei copii ai acestuia. Unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, George Naghi, proprietarul firmei de mezeluri Aldis, va fi condus pe ultimul drum la trei zile dupa ce si-a pierdut viata intr-un accident pe Dunare.

In urma lui Naghi ramane o intrebare – cui ii vor ramane banii omului de afaceri. Conform revistei Forbes, in 2010, averea lui George Naghi se ridica la peste 28 de milioane de dolari. Suma ar urma sa fie impartita intre actuala sotie, Alina Naghi, si cei trei copii ai omului de afaceri, din tot atatea casatorii. Alina Naghi ar urma sa primeasca jumatate din avere, in timp ce o a doua jumatate ar reveni, in mod egal, fiicei lui George Naghi din prima casatorie, Valentina, lui Doru, baiatul din cel de-al doilea mariaj al omului de afaceri, dar si Georgianei. Aceasta din urma este fata Alinei Naghi si lucra alaturi de George Naghi la una dintre fabricile de mezeluri ale familiei, potrivit Antena3.

George Naghi si-a pierdut viata intr-un accident nautic, duminica. Omul de afaceri iesise la plimbare cu sotia, la bordul unei salupe. La un moment dat, ambarcatiunea s-a lovit violent de unul dintre maluri. In urma impactului, George Naghi a murit, sotia sa fiind ranita.

author avatar
Cristina Stefan
1.066 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger