AcasăNewsOmul de afaceri George Bosanceanu, retinut luni noapte de catre procurorii din...

Omul de afaceri George Bosanceanu, retinut luni noapte de catre procurorii din Constanta

Afaceristul George Bosanceanu, proprietarul Hotelului Histria din Mamaia, a fost retinut, luni noapte, de procurorii Parchetului Tribunalului Constanta, pentru evaziune fiscala si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. De asemenea, a fost retinut si administratorulul uneia dintre firmele acestuia, Adrian Ciocoiu.

George Bosanceanu si Adrian Ciocoiu sunt acuzati de evaziune fiscala, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si furt de energie electrica. Cei doi au fost dusi in arestul Politiei Judetene Constanta, iar marti vor fi prezentanti magistratilor cu propunerea de arestare preventiva. Bosanceanu a fost retinut pentru 24 de ore, la finalul unor audieri care au durat aproape 12 ore, potrivit Mediafax.

Omul de afaceri constantean este acuzat ca a executat fara autorizatie de construire etajarea si mansardarea Hotelului Histria, a realizat o structura din lemn la nivelul parterului si al etajelor 1, 2 si 3 si a unor scari exterioare pe structura metalica pentru accesul la fiecare nivel si a amplasat foisoare din lemn.

In 27 decembrie, reprezentantii Inspectoratului Judetean in Constructii Constanta au inceput demolarea a doua etaje ale hotelului care avea 256 de camere. Omul de afaceri s-a opus demolarii, sustinand ca este un abuz, in timp ce doi barbati s-au urcat pe acoperisul hotelului, amenintand ca se arunca daca va fi demolata mansarda imobilului. La etajele 4 si 5, care au fost demolate, erau 56 de camere, iar una dintre acestea era inchiriata de Miron Cozma.

Operatiunea, care face parte din campania Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului de demolare a lucrarilor executate fara autorizatie de construire, a fost incheiata in 8 ianuarie.

author avatar
eNational
349 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta nu e poza lui Bosanceanu George este a lui Bosanceanu Gheorghe patrnul echipei Farul c-ta!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger