AcasăNewsOmor la Pasapoarte

Omor la Pasapoarte

Fie iarna, fie vara, aici este mereu coada

La Directia de Pasapoarte din Bucuresti s-au strans, ieri, sute de persoane pentru a isi obtine actele de calatorie. Situatii similare au fost si lunile trecute, ceea ce ne face sa punem o intrebare: chiar nu se simte nimeni sa regleze mizeria asta?

Fie iarna fie vara aici este mereu coada

De fapt, mai mereu e coada la pasapoarte. In preajma concediilor, coada e si mai mare. Spre exemplu, ieri, la pranz, deja erau aproximativ 300 de persoane care asteptau la coada pentru a intra la unul dintre cele cateva ghisee. „Stau aici de la ora 11.00 si e deja e aproape ora 13, iar eu am numarul 170 pe bon si acum au ajuns la 144. Este foarte cald, nu avem unde sta pentru ca toate scaunele si bancile sunt ocupate si nici nu pot pleca pentru ca am nevoie urgenta de pasaport. Maine plec din tara, deci nu am ce face, trebuie sa stau”, spune Ioana, o tanara in varsta de 22 de ani. Bineinteles ca Ioana a mai stat vreo trei ore, ca popa, caci alta solutie nu avea. In schimb, functionarii au descoperit si vinovatul. Ca de obicei este vorba de acarul Paun, in cazul de fata cetateanul roman posesor de pasaport. „Noi, ca Directie de Pasapoarte, nu raspundem de organizare. Asta se afla in sarcina Prefecturilor. Dar, in perioada estivala am constatat in fiecare an ca se aglomereaza ghiseele. De aceea, am recomandat intotdeauna ca romanii sa isi verifice din timp data expirarii pasapoartelor, astfel incat sa fie evitata supra-aglomerarea serviciilor de pasapoarte „, a declarat pentru Mariana Alexandrescu, purtator de cuvant in cadrul Directiei Generale de Evidenta Informatizata a Persoanei (DGEIP). Deci functionarii nu au nici o putere, Prefectura face ce poate, si romanul se topeste la coada. Limpede, nici noi, cei de la “National” , nu avem o solutie in maneca, totusi facem o sugestie: ce-ar fi sa fie dati afara toti cei de sa Pasapoarte si inlocuiti cu unii mai cu chef de munca? Unii care sa stie cine le plateste cu adevarat salariul si care nu merita sa stea ore in sir ca sa-si ia un drept garantat de-al lor.

author avatar
Catalin Dumitrescu
872 afisari

1 COMENTARIU

  1. Castiguri acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa unuia dintre coordonatorii echipei noastre: stelasardaru@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger