AcasăNews„Omnibus Opera”, pentru prima dată în România

„Omnibus Opera”, pentru prima dată în România

 

Festivalul Internațional „Elena Teodorini” organizat de Opera Română Craiova continuă cu noi evenimente muzicale

Printre invitații de marcă din acest an ai festivalului este și Teatrul Național din Novi Sad (Serbia), care va aduce în premieră pe scenele din România „Omnibus Opera”. Melomani din întreaga țară vor avea ocazia să ascultecele trei lucrări scurte care compun spectacolul companiei din Serbia:  „Telefonul” de Gian Carlo Menotti, „O mână de bridge” de Samuel Barber și „Acolo și înapoi” de Paul Hindemith. Evenimentul muzical va avea loc joi, 9 noiembrie 2017, de la ora 19.00, pe scena Cercului Militar Craiova.

Opera Română Craiova își propune să aducă la fiecare ediție a festivalului titluri de operă în primă audiție pe scenele din România, la ediția din 2015 Magdeburg Theater prezentând „Procesul”, o compoziție a celebrului Philip Glass.

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediție, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, al Consiliului Local Craiova, un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale. Ediția de anvergură din acest an cuprinde 16 evenimente, prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume și titluri de referință ale artei lirice.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

author avatar
National
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger