AcasăNewsOMNIASIG plateste in maxim 3 zile daunele mici pentru asigurarea facultativa a...

OMNIASIG plateste in maxim 3 zile daunele mici pentru asigurarea facultativa a locuintei

Avariile din locuinta ne dau tuturor batai de cap. Fie ca e vorba despre o teava sparta, de refularea apei sau de o inundare de la vecini, aceste incidente vin la pachet cu o serie de neplaceri care se traduc prin pierdere de timp si bani. La acestea se adauga si posibilele avarii cauzate apartamentelor vecine, caz in care stresul devine si mai mare. Solutia este incheierea unei asigurari facultative de locuinta care, in cazul celei de la OMNIASIG Vienna Insurance Group, vine la pachet cu o facilitate speciala si foarte utila: plata rapida a daunelor mici, in maxim 3 zile lucratoare. Aceasta facilitate reprezinta una dintre cele mai rapide solutii de plata a despagubirii din piata. In maxim 3 zile lucratoare de la avizarea daunei, orice posesor de polita de asigurare facultativa a locuintei (cu exceptia politelor de asigurare a locuintelor cesionate integral la banci) poate incasa despagubirea in valoare de pana la 1.500 de lei prin orice casierie BCR.

Am lansat aceasta noua facilitate pentru ca ne dorim ca asiguratii nostri sa aiba parte de o experienta cat mai placuta si mai rapida atunci cand se confrunta cu o dauna. Vrem ca toti clientii nostri care detin o asigurare facultativa a locuintei sa isi poata repara avariile mici, dar neplacute, intr-un timp foarte scurt si intr-un mod cat mai simplu”, a declarat Madalin Rosu, Membru al Directoratului OMNIASIG VIG.

Pentru a beneficia de aceasta plata rapida, asiguratii trebuie sa apeleze numarul de call-center 021.9669, iar plata despagubirii se va face in maxim 3 zile lucratoare de la avizarea daunei, doar pe baza informatiilor transmise telefonic, fara constatare[1] si fara a fi solicitate alte documente. Dauna trebuie avizata in maxim 7 zile calendaristice de la data evenimentului. Aceasta facilitate de plata rapida este valabila pentru persoanele fizice, pentru dosarele de dauna deschise ca urmare a unor prejudicii materiale produse de riscurile asigurate in baza politei: apa de conducta si refulare, inundare de la vecini si raspunderea civila fata de terti a asiguratului generata de aceste riscuri. Cu alte cuvinte, o avarie care a afectat si apartamentul vecin va putea fi reparata in baza politei de asigurare a locuintei, fara sa mai platesti altceva suplimentar.Fii responsabil si asigura-ti bunul cel mai de pret – locuinta!

[1]In scopul corectitudinii în derularea procesului de solutionare a daunelor, OMNIASIG VIG poate efectua, în mod aleatoriu, verificari ale dosarelor de dauna deschise prin aceasta facilitate de plata rapida.

author avatar
National
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger