AcasăNewsOMNIASIG a platit despagubiri de peste 1,6 milioane euro catre hotelul Posada,...

OMNIASIG a platit despagubiri de peste 1,6 milioane euro catre hotelul Posada, de langa barajul Vidraru

OMNIASIG Vienna Insurance Group a achitat o despagubire in valoare de putin peste 1,6 milioane euro pentru a acoperi daunele cauzate de incendiul izbucnit pe 22 decembrie 2015, la hotelul Posada, situat pe malul barajului Vidraru, din judetul Arges.

Potrivit datelor oficiale ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, incendiul a fost provocat de un cos de fum. Cateva scantei din cazan au patruns in interiorul cosului de fumsi au aprins funinginea existenta acolo. Flacarile au cuprins o suprafata mare din cladirea asigurata, provocand avarii atat acoperisului constructiei, cat si etajelor inferioare. Despagubirea a fost acordata in baza politei de asigurare de incendiu si alte riscuri, pe care beneficiarul o avea incheiata la compania noastra. Pe langa aceasta suma deja achitata, dupa depunerea la dosar a tuturor facturilor aferente reparatiilor, se va mai achita inca o transa de cca. 145.000 euro.

Reamintim ca OMNIASIG Vienna Insurance Group este cea mai mare companie de asigurari generale din Romania in 2015, avand un capital social de 463.807.666 lei, marja de solvabilitate disponibila (conform Solvency I, la sfarsitul anului 2015) este de 300.252.364 lei (in conditiile in care marja de solvabilitate minima impusa de lege este de 133.161.891 lei), gradul de solvabilitate este de 225% si coeficientul de lichiditate de 1,81. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat. In prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.

author avatar
National
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger