AcasăOmleta pe bat, o noua gaselnita pentru gospodinele grabite!

Omleta pe bat, o noua gaselnita pentru gospodinele grabite!

Sursa foto: captura youtube

Doamnelor si domnisoarelor care au emotii cand e vorba sa prepare o omleta, sau macar sa prajeasca banalele „ochiuri”, li se ofera un ajutor pe cat de neasteptat, pe atat de spectaculos: aparatul care transforma un ou intr-o adevarata bijuterie gastronomica!

Sursa foto: captura youtube
Sursa foto: captura youtube

Da, nu e o gluma, cineva chiar s-a gandit sa inventeze o masinarie care sa prajeasca ouale si sa le dea, in acelasi timp, un aspect special asemanator unei inghetate pe bat sau, daca vreti, a unei frigarui. Aparatul, Rollie Eggmaster, disponibil pe cunoscutul site Amazon, costa 39 de dolari – aproximativ 128 de lei, conform Daily Mail. Asemanator unei solnite electrice, care functioneaza cu baterii, aparatul se vrea a fi o alternativa care sa scape gospodinele de chinul folosirii tigailor cu ulei incins, dar si de stresul de a sta cu ochii la preparat, cat timp acesta se afla pe aragaz.

Tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa ia oul si sa-l toarne cu grija in interiorul inventiei. Odata ce s-a prajit, poate fi scos cu ajutorul unui betisor, iar apoi asezat, frumos, pe o farfurie. Ar mai trebui spus ca producatorii ii sfatuiesc pe doritori sa nu foloseasca mai mult de doua oua in aparatul destinat prepararii oualor ochiuri sau, dupa preferinta, a omletei pe bat. Masa e gata in numai cateva minute, si mancarea poate fi preparata nu doar in bucatarie, ci si in fata televizorului, intr-un camping sau pe terasa, in curte!

1.308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger