AcasăNewsOmar Hayssam, arestat preventiv intr-un dosar de 20 de milioane de euro!

Omar Hayssam, arestat preventiv intr-un dosar de 20 de milioane de euro!

Omul de afaceri sirian Omar Hayssam a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile in dosarul de inselaciune si delapidare, de 20 de milioane de euro, potrivit deciziei luate vineri de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurorii DIICOT.

Omar Hayssam a fost dus, de la Tribunalul Bucuresti, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), pentru a fi audiat. Omar Hayssam s-a aparat, vineri, declarand in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti ca dosarele sale sunt rezultatul faptului ca s-a luat „de bun” ca el este terorist si ca apoi toata lumea a tinut cont de asta, fara sa vada si binele facut de el – „5.000 de locuri de munca”, informeaza realitatea.net.

Sirianul a aratat, fara sa se consemneze la dosar, ca nu a refuzat sa primeasca rechizitoriul prin care a fost deferit justitiei in acest caz, ci doar a vrut ca acesta sa-i parvina in prezenta unui avocat ales. Hayssam a mentionat ca in cursul zilei de joi a primit vizita unor membri ai familiei sale, dar ca tot nu s-a reusit gasirea unui „avocat specializat”.

„Trebuie vazut in ce conditii au fost luate declaratiile. Declaratiile au fost luate sub presiunea faptului ca Omar Hayssam este terorist. Eu nu am nicio participatiune in acest dosar. Trebuie confruntate persoanele ce au dat declaratii. Grupul infractional nu a fost condus de mine”, a declarat Omar Hayssam, in fata instantei.

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger