AcasăNewsOmar Hayssam, adus la instanță în scaun cu rotile. Cere eliberarea condiționată

Omar Hayssam, adus la instanță în scaun cu rotile. Cere eliberarea condiționată

Sirianul a ajuns în fața instanței, după ce a formulat o cerere de eliberare condiționată. Omar Hayssam așteaptă să afle ce decid magistrații. Și dacă va fi eliberat sau nu din spatele gratiilor.

Omar Hayssam a fost adus în scaun cu rotile la Judecătoria Moreni, miercuri, acolo unde magistrații vor analiza cererea de eliberare condiționată formulată de acesta, potrivit gandul.ro.

De altfel, acesta ar fi vorbit, în sala de judecată, despre starea sa de sănătate. Totul, evident, în încercarea de a-i îndupleca pe judecători să dea undă verde cererii sale de eliberare condiționată.

Susține că e „grav bolnav”

Conform unor surse judiciare, Hayssam susține, în fața judecătorilor de la instanța din Moreni, că este „grav bolnav”, conform aceleiași publicații.

Mai mult, acesta ar fi semnalat instanței că în cazul său nici tratamentul cu morfină nu și-ar mai face efectul. „Omar Hayssam susține în fața judecătorilor că este foarte grav bolnav și că tratamentul cu morfină nu își mai face efectul”, au declarat sursele judiciare, pentru site-ul citat.

De altfel, potrivit antena3.ro, în timpul petrecut în penitenciar, Omar Hayssam a scris două cărți de poezii, dar și o autobiografie. „Cărțile sunt scrise de mine, fiind utile atât pentru deținuți, cât și pentru societate”, ar fi spus acesta.

El a fost condamnat în mai multe dosare, printre care și cel privind răpirea jurnaliştilor români în Irak.

author avatar
Andrei Coman
447 afisari

7 COMENTARII

  1. Mai Andrei ,asta-i fata de bolnav de cancer in faza terminala ??.
    PENTRU TERORISTI NU EXISTA CLEMENTA !, PENTRU PREMEDITARE NU EXISTA IERTARE !.
    JUSTITIA ROMANEASCA A CALCAT SI CALCA IN STRACHINI DE 34 DE ANI !,IN SITUATIA ELIBERARII ACESTUI TERORIST ,JUSTITIA DEVENE ANTIROMANEASCA !!,IN AFARA LEGII .

  2. Și borfașul ăsta e la fel ca șoferii ăia care lucrează la stat și au și certificat de nevăzători ?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger