AcasăNewsOm de afaceri din Pitești, UCIS de propriul fiu! Detalii șocante din...

Om de afaceri din Pitești, UCIS de propriul fiu! Detalii șocante din anchetă. Cum s-a produs oribila crimă

crimaOm de afaceri din Pitești, UCIS de propriul fiu! Detalii șocante din anchetă. Cum s-a produs oribila crimă

Un bărbat în vârstă de 78 de ani din Pitești, om de afaceri înstărit, a fost găsit mort, înjunghiat în locuința sa.

Crima a fost descoperită în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3, când fosta soție a victimei, mama băiatului, a cerut ajutorul Poliției pentru a intra în casă. După ce pompierii au spart ușa, au găsit în bucătărie trupul bărbatului de 78 de ani, înjunghiat de mai multe ori. Omul era mort de câteva zile, iar corpul părea că a fost mișcat și acoperit cu o pătură, ulterior.

Lăsat să zacă în agonie ore în șir

Conform unor surse apropiate anchetei, din primele date se pare că omul avea peste 10 lovituri de cuțit, fiind lăsat într-o baltă de sânge, înfășurat într-un covor. Bărbatul nu a fost văzut de duminică (ar fi posibil să fi fost omorât atunci), astfel anchetatorii nu exclud această variantă.

Din câte se pare, bărbatul i-ar fi reproșat fiului său anturajul nepotrivit și mai ales faptul că ajunsese un consumator de droguri. Potrivit Pro Tv, după crima oribilă, fiul ar fi acoperit trupul tatăl său cu câteva haine și l-ar fi lăsat pe acesta să agonizeze, asta în timp ce el a dat o petrecere, în aceeași casă, cu prietenii săi.

„În noaptea de 02 spre 03 martie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință, dar și polițiștii, care au pătruns în interior și au găsit trupul unui bărbat, de 78 de ani, decedat de mai mult timp.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență. Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș”, au transmis polițiștii argeșeni.

Fiul ar fi organizat o petrecere cu droguri cu cadavrul tatălui în casă

În casă au fost găsite și urmele unei petreceri la care participaseră mai multe persoane. Bărbatul ucis era divorțat și locuia cu fiul său de 16 ani. Băiatul ar fi avut un cerc de prieteni dubioşi, care obișnuiau să petreacă zgomotos, cu mult alcool, droguri sintetice și muzică la maximum- spun vecinii.

Polițiștii l-au găsit pe băiat acasă la mama lui, dar era agitat și incoerent, așa că s-au văzut nevoiți să-l ducă la spital. Minorul, care era principalul suspect în cazul crimei de la Pitești, și-a recunoscut fapta! Băiatul fost reținut și dus la audieri.

Anchetatorii verifică și altă pistă, consumul și traficul de droguri, având în vedere faptul că la adresa unde a fost găsit bărbatul mort au fost percheziții în urma unor sesizări privind consumul de stupefiante.

Cornel Diaconescu avea o companie care se ocupa cu repararea echipamentelor de comunicații mobile și câteva puncte de lucru deschise în mai multe orașe din țară. Cifra de afaceri a firmei sale depășea două milioane de lei.

author avatar
Andreea Vlad
1.125 afisari

6 COMENTARII

    • Și cine a crescut / educat acest tineret???
      Oamenii de afaceri și de succes din România au făcut bani/ s-au distrat cu amante sau ce altele paranghelii cu partenerii de afaceri. Le-au dat bani copiilor și nu le-au dat timp și educație sau le-au impus niște standarde absurde. Le-au lăsat pe soții sa ii răsfețe și sa se valideze cu ce țoale și chestii are copilul lor.
      Si uite așa se ajunge la aceste tragedii. Oamenii bogați din afara nu își cresc copiii la fel ca cei de la noi. Probabil ca asta se va schimba dar o sa avem câteva generații de sacrificiu!

  1. Ne cacam cu totii in gura lui alex!
    Alexandrooooo…
    Ce muian ai, gunoiule gheu!
    Moarte mati fututa de un batalion de ghei jidani ukroci, jigodie leghebetista!
    Sa iti luam copiii la poola prin toate gaurile!
    Sa moara foototi cu punga pe cap!
    Sa arzi de viu cu toata familia ta in zi sfanta!
    Sclavete de corporatie, unde speli cacastoarea cu limba!

  2. Banii ,cadoul otravit al asa zisei lumi libere, au facut din noi,romanii,niste fiare scapate din lant.Nu asa eram pe timpul mult hulitului ceausism.Eram saraci ,ne era foame dar macar eram normali la minte.

  3. Pe vremea lui Ceaușescu numai puturosii nu aveau ce manca,tot puturoși erau săraci ,atunci nu eram împărțiți între bogați și saraci

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger