AcasăNewsOm de afaceri din Iași, snopit în bătaie în fața unui club....

Om de afaceri din Iași, snopit în bătaie în fața unui club. Copiii lui au asistat la întreaga scenă!

om de afaceriOm de afaceri din Iași, snopit în bătaie în fața unui club. Copiii lui au asistat la întreaga scenă!

Un om de afaceri din Iași a fost bătut cu sălbăticie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din centrul orașului.

Trei bărbați l-au atacat în timp ce cobora scările localului.

Anchetă după scandalul din Iași

Omul de afaceri a fost rupt în bătaie, lovit fără milă cu pumnii și picioarele de cei trei indivizi, întreg scandalul fiind filmat de unul dintre martori. În imagini se vede cum bărbatul este pus la pământ, ținut de doi tineri și lovit crunt de al treilea. Nimeni nu a intervenit pentru a-i lua apărarea.

Fiica omului de afaceri ar fi fost și ea rănită în timpul atacului.

„Ne pregăteam să plecăm. Coboram scările, iar un grup de bărbați în stare de ebrietate aveau impresia că avem ceva cu ei și au început să se împingă în noi. Le-am spus că nu avem nimic cu ei, dar tot au continuat. Astfel, a pornit scandalul. Tatăl meu a ajuns pe jos și a fost lovit de către cei 3, care sunt foști pușcăriași sau luptători. Nu a fost atât de grav precum pare, pentru că s-a urcat singur în taxi și am plecat spre casă. De asemenea, și eu am fost agresată. Am leziuni pe tot corpul. Pe față, mâini și picioare. Nimeni nu a intervenit. Așa este românul, stă pe margine și filmează”, a declarat pentru BZI fiica omului de afaceri.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au deschis o anchetă.

„La data de 09 aprilie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani și o tânără de 23 de ani au fost agresați fizic de persoane necunoscute, pe raza mun. Iași. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

author avatar
Andreea Vlad