AcasăNewsOltean, socat de infrangerea lui Flutur

Oltean, socat de infrangerea lui Flutur

Ioan Oltean

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat ca pierderea sefiei Consiliului Judetean Suceava, de catre Gheorghe Flutur, reprezinta „cel mai dezastruos rezultat” al PDL.

Ioan Oltean

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, s-a declarat socat de faptul ca Gheorghe Flutur, a pierdut sefia Consiliului Judetean Suceava, acesta fiind „cel mai dezastruos rezultat”pe care PDL l-a inregistrat in urla alegerilor locale.

„Raman absolut socat de pierderea Consiliului Judetean de catre Gheorghe Flutur. Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare soc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Cred ca este nedrept ca Gheorghe Flutur sa piarda alegerile judetene dupa ce timp de patru ani a gestionat judetul impecabil, peste 60% dintre primarii judetului sunt PDL, inclusiv Primaria Suceava. Este totalmente o enigma cum a putut Gheorghe Flutur sa piarda Consiliul Judetean”, a declarat Ioan Oltean, citat de RTV.

In urma alegerilor locale Gheorghe Flutur, candidatul PDL, a fost invins de catre Catalin Nechifor, PSD, fiind votat de 130.494 suceveni, comparativ cu Nechifor, care a primit 135.923 de voturi.

author avatar
Ionut Zgimbau
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger