AcasăNewsOltean, dat in judecata de primarii “handicapati”

Oltean, dat in judecata de primarii “handicapati”

Ioan Oltean

Primarii uselisti din Bistrita vor sa-si carpeasca bugetul cu bani din buzunarul secretarului general al PDL, Ioan Oltean.

Ioan Oltean, tarat in instanta de primarii USL

In numele celor 40 de primari pe care ii are Opozitia in Bistrita, edilul comunei Feldru, pesedistul Stefan Sangeorzan, il ameninta cu judecata pe democratul Ioan Oltean. Acesta este acuzat de calomnie dupa ce i-a catalogat pe primarii USL din judet drept “slabanogi, neputinciosi si handicapati psihic”. „Nu ne intereseaza ca si-a cerut scuze si a retractat. Am luat decizia sa ne scoatem cu totii certificate medico-legale ca nu avem astfel de probleme si sa il actionam in judecata pentru calomnie si insulta. Fiecare vom pretinde sa ne plateasca suma care ne lipseste din bugetul local pentru plata indemnizatiilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap”, a precizat Sangeorzan.

author avatar
Simona Badulescu
195 afisari

1 COMENTARIU

  1. GOLANUL ASTA TREBUIE SA PRIMEASCA CEEA CE TREBUIE..ESTE UNA DINTRE PRIORITATILE ROMANILOR IN A PRIMI UN SCUIPAT INTRE OCHI…DUPA CE VA FI DAT AFARA DIN POLITICA….EVIDENT ESTE DINTRE CEI CARE VOR RASPUNDE PENAL..PENTRU ABSOLUT TOT CEEA CE AFACUT SI PENTRU TOT CEEA CE A ASCUNS ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger