AcasăNewsOltean, Blaga, Anastase, Udrea, Flutur, in echipa PDL care discuta colaborarea cu...

Oltean, Blaga, Anastase, Udrea, Flutur, in echipa PDL care discuta colaborarea cu UNPR

BPN al PDL a stabilit luni echipa partidului care va incepe discutiile cu reprezentantii UNPR pentru redactarea unui protocol de colaborare intre cele doua formatiuni, din echipa facand parte Ioan Oltean, Vasile Blaga, Roberta Anastase, Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a precizat, dupa sedinta BPN al partidului, ca protocolul dintre PDL si UNPR trebuie „sa presupuna” ca acolo unde UNPR are primari in functie acestia sa se bucure de sprijinul organizatiilor PDL si invers. Voinescu a mai spus ca sunt si situatii particulare care vor fi discutate, mentionand ca echipa PDL va incepe luni sau marti discutiile cu reprezentantii UNPR.

Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde, membru al echipei democrat-liberalilor care va discuta cu UNPR, a declarat ca nu s-a stabilit un termen foarte clar de semnare a protocolului dintre PDL si UNPR, dar a apreciat ca acesta ar trebui semnat in urmatoarele doua saptamani.

„Protocolul merge pe colaborare, pe sustinerea candidatilor care sunt in acest moment primari, presedinti ai Consiliilor Judetene in functie, desemnarea celui mai bun candidat acolo unde nu avem nici noi nici ei primari, respectiv presedintele Consiliului Judetean si, sigur, lasam la latitudinea organizatiilor locale sa gaseasca si alte modalitati de colaborare”, a spus Frunzaverde.

El a precizat, la intrebarile ziaristilor, ca „Dolj este un caz special si va fi tratat ca atare” si ca s-ar putea sa mai apara unul sau doua asemenea cazuri.

PDL a decis sa incheie un protocol de colaborare cu UNPR, a declarat, duminica, presedintele PDL Emil Boc, aratand ca cele doua formatiuni se vor sustine reciproc in alegrerile locale si ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a relatiei privilegiate dintre cele doua partide.

„PDL a decis, avand in vedere relatiile privilegitate, sa incheie un protocol de colaborare, de sustinere, nu alianta electorala, cu UNPR, fiind mandatata conducerea partidului sa finalizeze acest protocol, ca urmare a relatiei privilegiate pe care o avem in actul de guvernare impreuna cu partenerii de la UNPR”, a precizat Boc.El a mai spus ca acest protocol cu UNPR este de sustinere reciproca la alegerile locale.

author avatar
Ciprian Purice
186 afisari

1 COMENTARIU

  1. SA-I INTELEGEM…INFRACTORII AU FOST INTOTDEAUNA UNITI INTRE EI….SA SPERAM CA PRINTRE EI NU SUNT PREA MULTI JURISTI,POLITISTI SAU PERSOANE PUBLICE DE REFERINTA PENTRU SOCIETATEA ROMANEASCA…SA SPERAM DAR DACA NE GANDIM LA MODUL CUM AU FOST NUMITI …..SOCOTEALA E UN ADEVARAT EXERCITIU DE …CARACTER..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger