AcasăNews”OLIMPUS” de la Floreasca, băgat pe gâtul lui Rafila de consiliera lui...

”OLIMPUS” de la Floreasca, băgat pe gâtul lui Rafila de consiliera lui Iohannis!

Chiar execută ministrul Rafila orice îi cere consiliera Diana Păun?

Uite că deși i s-a recomandat călduros să nu mai iasă din protectorul con de umbră al Cotrocenilor după ”loviturile” din ”NAȚIONAL” în care dezvăluiam ”pățaniile de om bătrân” ale soțului, Diana Păun tot reușește să ”ia fața” concurenței.

Numele Dianei Păun, consiliera pe probleme de sănătate a președintelui Klaus Iohannis, ca și al soțului acesteia, chirurg la Spitalul de Urgență ”Floreasca” fiind ”detonatorul” unui imens scandal de corupție care este pe cale să ”bubuie” la vârful Ministerului Sănătății.

Negoi, în numele lui Păun

Acum este totuși greu ca, deși a mai cedat la instalarea ”somității medicale” Ionuț Negoi drept manager al Spitalului ”Floreasca”, ministrul Rafila o va face din nou… Iarăși și iarăși… Și tot în ”numele lui Păun”! Doamna sau domnul, aproape că nici nu mai contează…

Mai ales după ce, ghinion, uite că publicăm halucinantele documente ale unei licitații care frizează Direcția Națională Anticorupție.

DOCUMENTE LICITAȚIE CU DEDICAȚIE LA FLOREASCA

Totul după ce mandatul de manager al colegului domnului Păun a expirat acum două luni… Dar i-a fost prelungit… Așa cum se va încerca și pe 17 noiembrie…

Și cum sunt destui ochi avizați care să citească documentele prezentate, subliniem astăzi doar că managerul Negoi a trecut în caietul de sarcini al unei ”licitații transparente” DIRECT NUMELE PRODUCĂTORULUI! …” TRUSA DE VIDEOENDOSCOPIE OLIMPUS”!

Ca și cum ar cumpăra la licitație orice mașină, dar să aibă literele BMW pe ele!

Ce spune legea!

Și dacă familiei ”prezidențiale” Păun orice i se poate imputa, dar nu și că nu cunoaște legea, uite că îl ”updatăm” și pe managerul Negoi cu articole relevante din Legea 99/2016 privind achizițiile publice și Codul penal din 2009( Legea nr. 286/2009”:

” Art. 2

  • Scopul prezentei legi îl constituie asigurarea cadrului legal necesar pentru a realiza achiziționarea de bunuri, servicii și lucrări în condiții de eficiență economică și socială.
  • Principiile care stau la baza atribuirii contractelor sectoriale și a organizării concursurilor de soluții sunt:
  1. Nediscriminarea
  2. Tratamentul egal
  3. Recunoașterea reciprocă
  4. Transparența
  5. Proporționalitatea
  6. Asumarea răspunderii.

(…) Art. 246 : Deturnarea licitațiilor publice

Fapta de a îndepărta, prin constrângere sau corupere, un participant de la o licitație publică ori înțelegerea între participanți pentru a denatura prețul de adjudecare se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani”…

Publicate în aceeași zi, cu aceeași dată de depunere

Deja se conturează o strategie a procurorilor pentru a descâlci ițele acestor licitații cu dedicație. Pornind de la postările care dovedesc că ambele proceduri au fost publicate în aceeași zi, 24.09.2023 și cu aceeași dată de depunere : 31.10.2023!

Mai mult, a fost un singur operator economic și declarat la ambele câștigător, pe 09.11.2023! Important este că încă nu i-au fost atribuite, deoarece se așteaptă să treacă perioada de contestații, respectiv 10 zile.

author avatar
Toni Matei
1.926 afisari

5 COMENTARII

  1. Rafila a avut un singur obiectiv: să-și plaseze fata (progenitura), pe salariu baban la OMS (Organizația Mondială a Sănătății). Și a reușit după ce a plătit o consultanta de 25 milioane euro. Gata misiunea!!!

  2. Ce patetici sunteti zici ca ati descoperit gaura de la covrig,,,,,,,,daca au masina BMW nu pot sa cumpere piese de Audi. Asa si cu endoscoapele daca au olympus cumpara pentru olympus , vai de de capul celor care nu pricep

  3. Numai nehaliți și ciorditori!! Ce-i cu țara noastră, nu mai este nimic pe corectitudine????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger