AcasăNewsOligarh, la Londra: “Ma inchin la Rolls Royce !”

Oligarh, la Londra: “Ma inchin la Rolls Royce !”

Omul de afaceri rus Evgheni Cicivarkin a provocat valva printre internauti dupa ce a dat o reprezentatie de zile mari in fata reprezentantului Rolls Royce din capitala Marii Britanii.

Cicivarkin s-a asezat in fata vitrinei magazinului de masini de lux pe un covoras imprimat cu o bancnota de 5 dolari, apoi, transfigurat, a imitat rugaciunea musulmana.  Momentul a fost filmat si distribuit pe retelele sociale cu titlul ”Ma inchin la Rolls Royce”. Sunt adesea intrebat cum sa devii bogat. E foarte usor, le spun. ”Surya namaskar“ (Salutul Soarelui, practicat in Japonia – n.n. ). Dimineata si seara”, a spus oligarhul in mesajul care explica videoclipul. Omul de afaceri, co-fondatorul  retailerului de telefoane mobile Evroset, este dat in urmarire in Rusia ( a fost acuzat de rapire si extorcare), a fugit in Regatul Unit in 2008, unde si-a deschis un business in domeniul vinurilor. Limuzina la care  s-a “rugat” rusul este noua generatie Rolls Royce Phantom, model care va fi expus si in Romania, la SIAB, salonul auto care isi va deschide portile la sfarsitul acestei saptamani la complexul Romexpo din Bucuresti, unde producatorul britanic va avea, in premiera, un stand propriu. Printre alte noutati tehnice, masina are un motor V12 twin-turbo, transmisie cu asistenta prin satelit, sistem de virare a rotilor din spate si sistemul de suspensii „Magic Carpet Ride”.

author avatar
Bogdan Borcea
268 afisari

1 COMENTARIU

  1. E foare simplu, rectific eu. Când s-a daramat Zidu Berlinului, thaa-thaa ca mai tusesc si azi, m-am culcat tovaresi directoras de combinat cu 20000 de ruble si 3 mese la cantina bors chior, si m-am trezit magnat ca va ingrop in aur. Atunci cum sa nu te inchini lamotor si la Darwin ce la ce sa te inchini, thaa-thaa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger