AcasăNewsOlguța Vasilescu vine cu lămuriri despre declarația despre lagăr. Și cu scuze

Olguța Vasilescu vine cu lămuriri despre declarația despre lagăr. Și cu scuze

Rafuiala politica sau singura voce independenta ramasa in PSD?

După ce a vuit spațiul public cu ecourile afirmației sale la adresa președintelui, în replică la declarația acestuia că nu se află în competiție elecorală cu Klaus Iohannis, ci în război, Lia Olguța Vasilescu a considerat că e cazul să dea unele explicații.

Și să spună că nu a dorit să afecteze sentimentele reprezentanților comunității evreiești. „Prin afirmația făcută duminică seară: „Domnul Klaus Johannis cred că se vede deja șef de lagăr de concentrare și reeducă acolo PSD-iștii”, nu am vrut, sub nicio formă, să lezez sentimentele comunității evreiești, care a fost cea mai afectată de crimele și ororile perioadei naziste. Dacă cineva a înțeles alt lucru, îmi cer scuze public! Am vrut doar să apar sentimentele a peste două milioane de membri și simpatizanți PSD care nu trebuie să fie considerăți vinovați că votează cu un partid democratic!”, a susținut Lia Olguța Vasilescu, duminică seară, prin intermediul unei rețele de socializare.

Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a adus în discuție limitele dezbaterilor electorale și, implicit, ale contrelor verbale din această perioadă. „Dezbaterile electorale trebuie să aibă limite și eu sunt prima care îmi cer scuze dacă se consideră că s-a ajuns prea departe!”, a conchis social-democrata.

317 afisari

2 COMENTARII

  1. ” Sînt PRIMA CARE ÎMI CER scuze”, hai, că ești proastă – nu atît cît Dăncilă și Johannis, dar orișicît.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger