AcasăNewsOlguta Vasilescu trece la infrastructura

Olguta Vasilescu trece la infrastructura

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu nu poate sta departe de Ministerul Transporturilor unde a fost propusa si apoi blocata de Klaus Iohannis. Proaspat maritata, Olguta a cerut sa fie consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructura.

Anuntul a fost facut de Liviu Dragnea, la Gorj.  „Vineri am plecat de la Bucuresti spre Resita si am facuta 8 ore. Am vazut cat de aglomerat e acest drum Craiova-Pitesti. E absolut obligatoriu ca acest drum expres sa se realizeze. Din cate stiu s-au semnat deja contracte pentru doua tronsoane. Olguta Vasilescu i-a cerut premierului sa fie consilier onorific pe infrastructura pentru a urmari aceasta lucrare. Gorj nu are doar potential de minerit, turistic, ci si se dezvoltare economica. Un drum expres face ca multe oportunitati nefolosite sa devina viabile. Ieri am venit ep DN67, prin Motru. Cu toate ca poate parea un drum neimportant si acolo am vazut multe masini, masini de marfa. Eu sper ca ministrul sa se uite si cu privire la acest drum”, a declarat Liviu Dragnea.

author avatar
Ramona Feraru
318 afisari

3 COMENTARII

  1. Olga bancic o naluca comunismului din anii cand elitele romanesti interbelice erau ucise in inchisorile comuniste. Si asta vine sa intareasca furtul din domeniul constructiilor de drumuri.

  2. femeia asta ce pregatire are? o fi inginera de drumuri si poduri cumva? sau nu conteaza decat carnetul de partid Nici Ceausescu nu mai facea asa ceva in ultimul timp si numea doar specialisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger