AcasăNewsOlguta Vasilescu sustine ca un deputat PNL s-ar fi dus la Iordache...

Olguta Vasilescu sustine ca un deputat PNL s-ar fi dus la Iordache „sa i-l dea la telefon pe Klaus Iohannis”/ Reactia celui vizat

Pe langa circul de la sedinta de miercuri, in care parlamentarii Opozitiei au cerut revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache din structura de conducere a Camerei, aflata tot la Parlament, Lia Olguta Vasilescu a adus in discutie presupusul gest al unui deputat liberal de a-l pune pe Iordache sa disucte cu seful statului la telefon. Care cel vizat neaga, insa, acuzatiile.

„Dlui presedinte de sedinta, adica dlui Iordache, i s-a solicitat de catre un deputat PNL ca sa se ridice de pe scaun, pentru ca si-a facut treaba, si sa i-l dea la telefon pe dl Klaus Iohannis. Asta s-a intamplat in aceasta sedinta. (…) Dl Iordache a refuzat sa vorbeasca la telefon. Dl Neagu – va rog sa-l intrebati pe el, de la PNL„, a invocat Vasilescu. Intrebata daca nu cumva ar fi fost vorba despre o gluma, social-democrata a parut sa nu creada intr-o astfel de varianta. „Nu cred ca se fac glume la nivelul acesta, cu presedintele Romaniei”, a replicat Vasilescu.

La randul sau, intrebat de presa despre acest presupus episod, deputatul de Sibiu Nicolae Neagu a negat aceasta varianta. Liberalul a sustinut ca nu are telefonul presedintelui si ca „nu vorbesc cu dl Klaus Iohannis la telefon, ca nu am motive sa vorbesc cu dansul la telefon”. „Ceea ce speculeaza (…) ca as fi avut o discutie cu dl presedinte Iohannis este eventual o temere a unora (…) este adevarat ca la un moment dat m-am indreptat la presedintele de sedinta, la dl Iordache, si i-am sugerat, ca ceea ce ar trebuit sa faca, din punctul sau de vedere, a facut”, a mai sustinut deputatul Neagu.

author avatar
Andrei Coman
270 afisari

2 COMENTARII

  1. Olguta asta nu s-a trezit inca din bautele de la Ziua Nationala. Uitati-va la ea cum arata :)) Mai bine mai trage un somn sa-i treaca mahmureala decat sa abereze intru-un pe la tv

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger