AcasăNewsOlguta Vasilescu spune ca nu vrea sa fie premier

Olguta Vasilescu spune ca nu vrea sa fie premier

Lia Olguta Vasilescu a spus cat se poate de clar, pana sa inceapa sedinta de marti a Comitetului Executiv National al PSD, ca nu vrea sa ocupe prima functie in Guvern. 

„Nu vreau, nu-mi doresc aceasta functie (…) Nu m-am schimbat de acum 6 luni”, a sustinut ministrul Muncii.

Din cate a anuntat Vasilescu, nici senatorul Claudiu Manda nu si-ar dori acest post: „Nu este o varianta, nu-si doreste nici dumnealui”.

Totodata, comparandu-l cu predecesorul sau, ministrul Muncii l-a caracterizat pe demisionarul Tudose un „premier implicat”, spunand  ca a lucrat „foarte bine” cu el.

Acestea fiind lucrurile, intrebata cum de s-a ajuns in situatia de fata, adica aceea ca Mihai Tudose sa ramana fara sustinerea partidului si in postura de a-si anunta demisia, Vasilescu a raspuns ca i s-a reprosat „in principal ca inainte sa apara public la televiziune ar fi trebui sa discute toate lucrurile care-l deranjau in Guvern in cadrul sedintelor de Comitet Executiv” si ca acelasi Tudose „a colaborat mai prost cu partidul si acest lucru s-a vazut”.

foto: Facebook

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger