AcasăNewsOlguta Vasilescu, sefa recent infiintatei Comisii privind alegerile din 26 mai

Olguta Vasilescu, sefa recent infiintatei Comisii privind alegerile din 26 mai

Alesii neamului au dat, miercuri, unda verde aparitiei unei noi comisii parlamentare de ancheta.

De aceasta data, forul isi propune „investigarea eventualelor nereguli si fraude semnalate in spatiul public cu ocazia derularii procesului electoral la alegerile din 26 mai”. Pentru infiintarea comisiei parlamentare s-au pronuntat 259 de parlamentari, 30 au fost impotriva, iar 19 s-au abtinut de la vot.

Forul de ancheta constituit la nivelul legislativului o va avea in frunte pe social-democrata Lia Olguta Vasilescu, fost ministru si actualemente vicepresedinte al PSD. Nu mai putin de 23 de senatori si deputati vor face parte din aceasta comisie, majoritatea dintre ei -10- de la PSD, cinci de la PNL si cate doi de la ALDE si, respectiv, USR.

author avatar
Cristina Stefan
285 afisari

6 COMENTARII

  1. Bun si daca se constata neregului ce faceti Faceti alte alte alegeri sau ati facut comisia asta de geaba adica fara rost si finalitate

  2. Nici o comisie de anchetă a parlamentului nu a avut nici un rezultat în ultimii 30 de ani! Și daca au ajuns la vreo concluzie nu i-au bagat nimeni în seamă..Ca sa bage în derizoriu activitatea parlamentului nu de altceva.

  3. Dobitoci hastagieni. ..că sunteți o grămadă! Nu vă grăbiți! …deja va tataie dosul că MAREA CIORDEALA (susținută de ciorditorul de case )va fi dată în vileag?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger