AcasăNewsOlguța Vasilescu se întrece cu Boc în festivaluri de muzică. Vrea „Untold...

Olguța Vasilescu se întrece cu Boc în festivaluri de muzică. Vrea „Untold oltenesc”

olguta vasilescuOlguța Vasilescu se întrece cu Boc în festivaluri de muzică. Vrea „Untold oltenesc”

Olguța Vasilescu le face craiovenilor propriul festival, care speră să ajungă cel puțin la nivelul Untold-ului, organizat la Cluj.

Primarul Craiovei vrea să dea peste 400 de mii de euro unei firme care să se ocupe de vânzarea și promovarea evenimentului.

„Nu ne propunem să avem profit din primul an, așa cum nu au avut nici celelalte festivaluri din România, care acum produc profituri de milioane de euro. Acest lucru se va întâmpla, cu siguranță, în anii viitori”, a declarat Olguța Vasilescu pentru Realitatea PLUS.

IntenCity va avea loc în perioada 26-28 august, iar firmele interesate să participe la licitație se pot înscrie până pe 9 mai.

Recent, Olguța Vasilescu se lăuda pe rețelele de socializare că municipiul Craiova a întrecut orașe precum Roma, Paris sau Viena în preferințele oamenilor de Paște.

UNTOLD şi NEVERSEA vor deveni istorie

UNTOLD şi NEVERSEA vor deveni istorie după ce Craiova va intra în această competiţie, a precizat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, la deschiderea oficială a Olimpiadei Naţionale de Limba Franceză, în Sala Mare a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova, care a avut loc înainte de Paște.

„Dacă veniţi în această vară, în ultima săptămână din august, veţi avea ocazia să vedeţi cel mai mare festival de păpuşi din Europa, după cel de la Valencia. Şi în acest an, la pachet, ca să spun aşa, va fi şi cel mai mare festival muzical din România. O să vedeţi că UNTOLDUL, SAGA, NEVERSEA vor fi istorie, după ce Craiova intră în această competiţie anul acesta. Vă aştept pe toţi cu mare drag şi mă bucur foarte, foarte mult că această olimpiadă este găzduită de Craiova”, a spus Lia Olguţa Vasilecu.

author avatar
Andreea Vlad
327 afisari

3 COMENTARII

  1. Clujenii, aud, s-ar bucura să-l ia de tot nu să facă altul. Desigur aceștia, dacă se-ntîmplă, plîng deja de mila craiovenilor.

  2. Lasa sa faca ca acolo toti se duc sa si bage in ei droguri la greu pina le crapa inima

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger