AcasăNewsOlguta Vasilescu se bate pentru Universitatea Craiova

Olguta Vasilescu se bate pentru Universitatea Craiova

Imbracata in tricoul Universitatii Craiova,  Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei, a venit, ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat cererea de anulare a deciziei FRF de dezafiliere a echipei din Banie.

Olguta Vasilescu sustine ca se va implica in reconstructia Universitatii Craiova

Asa cum a promis in campanie, Olguta Vasilescu este dispusa sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a salva echipa de fotbal craioveana. „Astept sa se repare o nedreptate facuta orasului nostru”, a spus primarul Craiovei la intrarea in sediul CAB.

„Sper ca data viitoare sa port un tricou al clubului pe care sa scrie <<Ford>> sau un alt investitor mare care sa sustina echipa  noastra de fotbal”, a declarat social-democrata. Totodata, Olguta Vasilescu a precizat ca se va implica in reconstructia echipei de fotbal,  aratand ca nu este normal ca orasul Craiova sa nu aiba reprezentanta in prima liga. „Noi ne vrem echipa inapoi. Nu ne intereseaza cine a fost sponsorul si ce interese au existat in spate. Orasul iubeste aceasta echipa, este brand-ul nostru”, a a mai afirmat Lia Olguta Vasilescu, mentionand ca este un fan al Universitatii si ca va lupta alaturi de suporteri pentru echipa ei de suflet.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.500 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger