AcasăNewsOlguța Vasilescu s-a apucat să citească programul de guvernare al PNL: Vine...

Olguța Vasilescu s-a apucat să citească programul de guvernare al PNL: Vine prăpădul!

Olguța Vasilescu are o poliță de plătit Vioricăi Dăncilă

După ce Ludovic Orban a anunțat propunerile pentru formula Cabinetului său, cu 16 ministere și un vicepremier, în persoana Ralucăi Turcan, s-a aflat și ce anume măsuri propun liberalii în cadrul programului de guvernare.

Olguța Vasilescu a trecut la citit programul de guvernare (sursa foto: Facebook)

După ce a aruncat un ochi pe programul de guvernare propus de PNL, Lia Olguța Vasilescu a transmis câteva prime concluzii pe un ton îngrijorător. „Am citit programul de guvernare al PNL pe muncă! E îngrozitor! Vor anula și legea pensiilor și legea salarizării, regândesc adaptarea contractelor de muncă la „noile realități economice”, dau din nou drumul la șmecheriile făcute de unii patroni înainte de corectarea legislației prin care am scos aproape 100000 de locuri de muncă din zona gri sau de firme care se îndestulau, fără licitații, din sumele datorate persoanelor cu handicap, iar legea privind dialogul social va apăra angajatorul în dauna angajatului. Vine prăpădul!”, a conchis, pe un ton sumbru evident, fosta șefă social-democrată de la Ministerul Muncii, pe Facebook.

300 afisari

4 COMENTARII

  1. Deci ei probabil nu vor voturi la anu.Voturi ai pe ce dai nu pe ce iei… Pnl isi joaca istoria. Ca si cum mai era Pnl da hai sa ne amuzam nitel. Acum de la 224 voturi pana la 233…

  2. PNlu chiar daca are agenda multinaționalelor ca program de guvernare și va face zob România,este posibil ca tot ei sa fie majoritari în noul parlament fără să fie votați de popor! Pt. ei e suficient că-i voteaza STSu&multinaționalele și ambasadele cu 51%!

  3. Veniturile cetățenilor cresc din economia Țării nu din împrumuturi Karateka. Împrumuturi pe care le vor plăti copii noștri. Degeaba ați dat câteva sute de lei la oameni, acei bani se pierd la dublu prin creșterile de prețuri. Vrăjeală PSD istă

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger