AcasăNewsOlguta Vasilescu, precizari despre revenirea la Palatul Victoria

Olguta Vasilescu, precizari despre revenirea la Palatul Victoria

Dupa ce s-a aflat ca va face din nou parte din echipa Vioricai Dancila – doar ca nu in calitate de ministru, ci de consilier onorific al premierului -social-democrata care a condus, pana acum cateva luni, Ministerul Muncii a dat cateva detalii pe acest subiect.

S-a intamplat dupa ce Lia Olguta Vasilescu a fost prezenta, duminica, in Gorj, alaturi de Liviu Dragnea si alti colegi din conducerea social-democrata, la un eveniment in cadrul caruia Organizatia locala si-a ales noua conducere. Si dupa ce seful PSD anuntase ca „Olguta Vasilescu i-a cerut premierului sa fie consilier onorific pe infrastructura pentru a urmari aceasta lucrare”, in speta constructia drumului expres Pitesti-Craiova.

Daca nu ministru, consilier la Guvern

Referitor la revenirea sa in echipa de la Palatul Victoria, Vasilescu a subliniat seara trecuta, pe Facebook, faptul ca „oltenii vor realizarea drumurilor expres Pitesti- Craiova si Craiova- Targu Jiu, in a caror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal!”. Amintind de refuzul primit de la Cotroceni, cand fusese propusa ministru al transporturilor – stiut fiind pentru multi faptul ca preseidntele a considerat ca nu ar avea experienta pentru a gestiona acest domeniu – social-democrata a anuntat ca sefa Guvernului ar fi fost cea care i-a propus aceasta postura de consilier. „Chiar daca nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrarile la aceste obiective din functia de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura pozitie care imi permite sa imi pastrez si mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul Romaniei. Premierul Viorica Dancila si-a dorit sa raman in echipa guvernamentala si am optat pentru aceasta functie, din dorinta de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorala!”, a ales sa precizeze Vasilescu.

sursa foto: Facebook

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger