AcasăNewsOlguta Vasilescu: Maghiarii isi fac moneda in Ardeal

Olguta Vasilescu: Maghiarii isi fac moneda in Ardeal

Olguta Vasilescu nu credea ca maghiarii extremisti pot merge atat de departe

Maghiarii autonomisti nu renunta la “Tinutul Secuiesc”, ba chiar vor sa emita o moneda separata, proprie regiunii.

Olguta Vasilescu nu credea ca maghiarii extremisti pot merge atat de departe

Stupefiata de aceasta ultima “trasnaie”, social-democrata Olguta Vasilescu da detalii pe blogul ei. De unde aflam ca este vorba despre initiativa unei organizatii din Miercurea Ciuc, numita ERDELYI ERO. Care, dupa ce a ratat cu brio, anul trecut, infiintarea unui partid, propune acum emiterea unei monede, “SIC”, de catre banca “Siculorum Bes – Bank”.

O banca de asemenea inexistenta, dar gandita sa “antreneze” economia locala. Moneda ar trebui sa fie utilizata in cele trei judete pe care maghiarii bolnavi de autonomie viseaza sa le uneasca in asa numitul “Tinut Secuiesc”, Harghita, Covasna si Mures. Ideea este programata sa fie pusa in practica luna viitoare, fapt de natura a face si mai interesanta aceasta toamna. Sau, vorba Olgutei Vasilescu: cititi si cruciti-va de ce le da unora prin cap.

author avatar
Simona Badulescu
1.920 afisari

2 COMENTARII

  1. Dute femeie si creste-ti copilul si revin-o peste 40 de ani vezi daca ti se va simti lipsa. Ai luat si tu de la vadim practica de a vorbi fara tine de obicei . cerete acasa si vezi-ti de cratita ca esti tare amara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger