AcasăNewsOlguta Vasilescu, la CAB. Edilul Craiovei spera sa scape de arestul preventiv

Olguta Vasilescu, la CAB. Edilul Craiovei spera sa scape de arestul preventiv

Primarita din Craiova, plasata de cateva zile in arest la domiciliu, dupa ce a fost retinuta de DNA, intr-un doar in care e acuzata de coruptie, doreste sa fie din nou un om liber.

Olguta Vasilescu

Ca urmare, a formulat o contestatie la aceasta decizie pronuntata de Tribunalul Bucuresti, prin care era plasata in regim de arest in propria locuinta. Totodata, si procurorii au contestat decizia prin care, practic, instanta a respins propunerea prin care solicitau arestul preventiv pentru edilul din Banie.

Vasilescu a ajuns putin dupa ora 10.30 la sediul Curtii de Apel Bucuresti. „Am vazut  declaratiile de la dosar, nu sunt impotriva mea (…) Campania electorala- noi am produs deja inca de la procesul trecut contractul care l-a adus pe Goran Bregovic la Craiova”, a precizat primarita Craiovei, vorbind despre fonduri USL pentru acest eveniment.

Totodata, inainte de a intra la instanta, Vasilescu a precizat ca sunt trei denuntatori in aceasta cauza, toti trei avand dosare penale. Despre unul dintre ei, procurorul-sef al DNA a sustinut ca a fost scos cu Politia Locala din sediul primariei, pentru ca ar fi incercat sa o agreseze inclusiv fizic, Vasilescu insistand ca nu poate da niciun nume.

Ramane de vazut ce vor decide magistratii Curtii de Apel Bucuresti in acest caz. Pana atunci, va reamintim ca procurorii DNA  o acuza pe Olguta Vasilescu de luare de mita, folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, dar si de spalare de bani.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger