AcasăNewsOlguta Vasilescu, consilier onorific pe infrastructura in echipa lui Dancila

Olguta Vasilescu, consilier onorific pe infrastructura in echipa lui Dancila

Propusa pentru functia de ministru al Transporturilor, dar refuzata la Cotroceni pe motiv de lipsa de experienta in domeniul in cauza, Lia Olguta Vasilescu ar urma sa se alature consilierilor din echipa premierului Viorica Dancila.

Cel putin asta reiese din anuntul pe care l-a facut liderul PSD, duminica, de la Targu Jiu. Vorbind despre drumul expres Pitesti-Craiova si afirmand ca „este absolut obligatoriu (…) sa se realizeze”, Liviu Dragnea a dat de inteles ca social-democrata Vasilescu se va numara printre cei care vor supraveghea transformarea proiectului in realitate. „Exista deja la Ministerul Transporturilor o echipa formata, dedicata doar pentru acest drum expres. Olguta Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru sa accepte sa fie consilier onorific al primului-ministru, pe infrastructura, pentru a se implica si ea direct in a urmari realizarea acestei lucrari, care este foarte importanta pentru aceasta zona a tarii”, a punctat Dragnea.

sursa foto: Facebook

155 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai cumnatilor, da scula mai e Olga asta, cu cele 3 doctorate luate ,,particuler” . Parca ar fi Valcov cel care face praf finantele tarii. Nu poate sa meraga , transporturile fara ,,mintea ” ei , cea care a mosit noua lege a pensiilor, cea care se modifica mereu , de la legiferare si in continuare. Sa vezi si sa nu crezi. Pentru constructia unui drum , nu autostrada , de la Pitesti la Craiova , nu de la iasi la Tg. mures, trebuie o supervizare a constructiei de politruci ca Olga. Ne intoarcem la Bumbesti – Livezeni si poate la calea ingusta cu vagoneti cand in lume expodeaza noile descoperiri stiintifice si tehnice, numai daca ne gandin la racheta americana lansata deunazi.

  2. Draga Sitarco,tin sa te anunt ca sant bine si sanatos ceeace iti doresc si tie si mai tin sa te anunt ca Olguta i-a tras clapa sasului ingamfat si hahait,ha ha ha!si ajuns unde trebuie,la transporturi unde poti fi sigur ca va face treaba,ca eu acum merg pe autostrada construita de ludovic orban,marele vostru conducator,betiv si eminenta cenusie a opozitiei din Romania.Inchei prin a iti ura cela mai mari si satisfactii in nemunca pe care o desfasori,tara are nevoie de oameni ca tine.Pa!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger