AcasăNewsOlguta Vasilescu catre Victor Ponta: Ciocu’ mic!

Olguta Vasilescu catre Victor Ponta: Ciocu’ mic!

Dupa ce a stat tampon intre Ponta si Dragnea, impetuoasa Olguta a trecut cu arme cu tot de partea actualului sef al PSD

Olguta Vasilescu s-a saturat si ea de criticile constructive lansate zilnic aproape de Victor Ponta si ii transmite fostului sau sef de partid ca este cazul sa-si mai tina gura.

Dupa ce a stat tampon intre Ponta si Dragnea impetuoasa Olguta a trecut cu arme cu tot de partea actualului sef al <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a>

Eu nu vreau sa-l dam afara pe Victor Ponta. Vreau sa ii transmit un singur lucru lui Victor Ponta: ca este foarte stresat de ce o sa facem cu banii in perioada urmatoare. Vreau sa il asigur ca aceleasi persoane care au lucrat la codul fiscal pe vremea Guvernului Ponta – cod pe care toata lumea il recunoaste ca este extraordinar de bun si l-am felicitat la vremea respectiva si l-am sustinut – lucreaza acum si pentru punerea in practica a programului de guvernare. Deci, sa stea linistit”, este mesajul livrat, via TV, de actualul ministru al Muncii fostului premier PSD. Altfel spus, Vasilescu il indeamna pe Ponta sa lase deoparte preocuparea manifestata fata de existenta fondurilor bugetare necesare maririi salariilor, preocupare care alimenteaza cu munitie tabara anti-PSD. Cum Olguta Vasilescu este una din piesele grele ale partidului, Ponta ar trebui sa ia aminte la sfatul ei. Nu de alta, dar desi exista in acest moment multi social-democrati care ii vor pielea lui Dragnea, si mai multi incep sa-l acuze pe Ponta ca a mers cu razbunarea prea departe si deja prejudiciaza intregul partid, nu doar imaginea liderului vizat.

author avatar
Simona Badulescu
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger