AcasăNewsOlguta asmute Curtea de Conturi asupra TVR

Olguta asmute Curtea de Conturi asupra TVR

Olguta Vasilescu

Social-democrata Olguta Vasilescu acuza “praduiala enorma” de la TVR si anunta sesizarea Curtii de Conturi.

Olguta Vasilescu cere anchetarea situatiei financiare a TVR

Conform senatorului PSD, televiziunea publica are datorii de 100 de milioane de euro, “cat TAROM si Posta Romana la un loc”. Membru al Comisiei de cultura a Senatului, Vasilescu afirma si ca presedintele TVR, Alexandru Lazescu, a fost incapabil sa raspunda la intrebarile legate de “angajari in plina criza, salarii de mii de euro pentru directori si consilierii lor, contracte paguboase, emisiuni de zeci de mii de euro cu rating zero”.

Odata cu acuzatiile aduse conducerii TVR, Olguta Vasilescu a precizat ca va sesiza, astazi, Curtea de Conturi, iar in plus a trimis si un indemn mobilizator catre DNA: “Alo! DNA? Va autosesizati si voi sau trebuie sa pun mana pe pix sa fac plangere?”.

author avatar
Simona Badulescu
437 afisari

3 COMENTARII

  1. Au invatat toti meltenii ca o televiziune trebuie sa faca obligatoriu rating. Doamna asta care este prima generatie cu ceas la mana, ar trebui sa se intereseze ce rating are BBC-ul, sau oricare televiziune publica europeana,dupa care sa faca comentarii pe tema obligativitatii unei televiziuni publice de a face rating.
    Ponta, acest adolescent retardat din pozitia de presedinte al unui mare partid politic, indemna zilele trecute, populatia la incalcarea legii prin neplata taxei TV, pe motiv ca la TVR au aparut imagini de la un congres al unor adversari politici sau ceva asemanator. Vai de capu’ nostru.

  2. S-au cam strans capusele acolo la tvr si sug din banii nostri!Cand se va sparge cloaca aia puturoasa cu culcer &?Securista aia spurcata nu poate fi trimisa la cratita?Are rol fixat de informatoare si acolo din partea baietilor cu ochi albastri si… sasii….?Olguta,ai curaj si mergi inainte!

  3. olguta nu vrei sat dau eu alceva pe ce sa pui pama un singur lucru vreau sati spun ca sa lase urme mai intai trebuie sal inmoi in gurita,mult succes,te pupa un admirator .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger