AcasăNewsOlanda: turistii nu se mai pot holba la prostituate

Olanda: turistii nu se mai pot holba la prostituate

Mai mult respect fata de practicantele celei mai vechi meserii din lume

Primaria din  Amsterdam  a anuntat ca interzice tururile cu ghid in Cartierul Rosu pentru  a reduce afluxul de vizitatori in centrul istoric al orasului, dar si pentru ca oamenii arata lipsa de respect fata de persoanele care ofera servicii sexuale in mod legal.

Mai mult respect fata de practicantele celei mai vechi meserii din lume

„A sosit momentul ca practicantele sexului sa nu mai fie considerate o atractie turistica.  S-au terminat vremurile in care vizitatorii veneau in masa pentru a se holba la prostituate”,a declarat Udo Kock, consilier municipal. Grupurile pot sa aiba maximum 15 persoane si sa fie organizate pana la orele 19:00, inclusiv in weekenduri, iar fiecare turist trebuie sa plateasca o taxa, considerata „taxa pe divertisment”. In medie, zece grupuri de turisti cu ghid se opresc in fiecare ora la Oudekerksplein, in centrul Cartierului Rosu, si care pot ajunge chiar la 48 de grupuri la orele de varf. Numarul turistilor care vin in Amsterdam  a crescut la 19 milioane in 2018, iar cifra va creste la 29 de milioane pana in 2025, spune primarul Femke Halsema. Cartierul Rosu este una dintre principalele atractii turistice din Amsterdam, avand in vedere ca inca din secolul al XVII-lea exista vitrine la parterul caselor in care practicantele sexului isi ofera, in mod legal din 1911, serviciile clientilor.

author avatar
Andrei Coman
1.128 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce respect ca stau ca vitele in vitrina…?? Cum in restaurante au pesti vii in acvariu si alegei pe cel pe care il vrei.Sau in Asia iti aduc maimute vii cu calota craniului decupata sa-i manincii creierul..Si maimuta se uita la tine..Iti piere tot chefu’…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger