AcasăNewsOLAF cere sanctionarea europarlamentarului Adrian Severin

OLAF cere sanctionarea europarlamentarului Adrian Severin

Oficiul European de Lupta Antifrauda cere ca europarlamentarul roman Adrian Severin sa fie sanctionat. Acesta este suspectat de acte de coruptie.

Adrian Severin va fi audiat de Oficiul European de Lupta Antifrauda

Oficiul European de Lupta Antifrauda (OLAF) cere sancţionarea europarlamentarului Adrian Severin, suspectat de acte de coruptie dupa ce a a acceptat bani de la o firma de lobby in schimbul modificarii legislatiei europene, a anuntat B1. Potrivit documentelor, europarlamentarul roman nu a fost impartial atunci cand a sustinut modificarea legislatiei, modificare ce urma sa survina in schimbul unei sume de bani.

Scandalul „Mita pentru amendamente” a izbucnit anul trecut, atunci cand jurnalistii de la The Sunday Times au dat publicitatii imagini in care trei europarlamentari au cerut bani in schimbul modificarii legislatiei europene. In urma scandalului iscat austriacul Ernst Strasser si slovenul Zoran Thaler au demisionat din Parlamentul European, iar Adrian Severin s-a retras dioar din grupul socialistilor, refuzand sa demisioneze. Acesta a negat vehement toate acuzatiile aduse.

author avatar
Ionut Zgimbau
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger