AcasăNewsOktoberfest altfel, pe timp de pandemie - VIDEO

Oktoberfest altfel, pe timp de pandemie – VIDEO

Oktoberfest altfel pe timp de pandemie (sursa foto: captură video youtube)

Pandemia de coronavirus a adus multe schimbări și la fel de multe restricții. Chiar dacă marile festivaluri au fost anulate, oamenii găsesc soluții să se bucure și să își creeze noi și noi amintiri.

Deși sunt doar cu gândul la distracția de anii trecuți, când deja berea curgea râuri la celebrul festival din orașul german Munchen, iar evenimentul aduna foarte mulți oameni – localnici și turiști deopotrivă – puși pe distracție, dans și voie bună, în orașul bavarez spiritul Oktoberfest nu lipsește nici în acest an.

Chiar dacă ediția tradițională a festivalului a fost anulată încă din primăvară, câteva zeci de berării și localuri din orașul german găzduiesc petreceri, e drept că mai mici. Conform independent.co.uk, e vorba despre 50 de astfel de localuri. Și aici se pune accent pe respectarea regulilor de siguranță – purtarea măștii, păstrarea distanței fizice. Totul, pentru a nu exista probleme, în contextul situației provocate de noul coronavirus.

E drept că nici acum nu lipsește berea. Și nici muzica. Însă nici vorbă de corturi pline de oameni, ca în anii trecuți. Și de dansuri sau aglomerație.

“Bineînțeles că e dificil și trist, pentru că iubesc Oktoberfest-ul. De obicei, merg acolo de patru, cinci ori pe săptămână și acum sunt și aleasa ediției din acest an a festivalului, așa că e frustrant… Sunt foarte entuziasmată astăzi, pentru că vremea e minunată. Din păcate, trebuie să fie așa…”, a mărturisit Natascha Hofmann, Oktoberfest Playmate 2020, citată de stirileprotv.ro.

https://www./news/world/oktoberfest-2020-munich-beer-munchen-b500376.html


151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger