AcasăNewsOglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa jucatoare din tara?

Oglinda, oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa jucatoare din tara?

Simona Halep nu este doar o campioana a tenisului feminin actual, ci si una dintre cele mai indragite prezente din circuitul WTA.

Pe cale de consecinta, numele ei nu avea cum sa lipseasca de la nominalizarile pentru titlul de cea mai frumoasa jucatoare de tenis din lume. „Are lipici la fani”, scriu americanii de la „tennisworldusa.org”, care reamintesc ca Simona Halep este o prezenta incantatoare la orice turneu.

Sau petrecere, asa cum a fost cazul celei de la Roland Garros, cand romanca a facut senzatie la „French Open Players Party”. Imbracata intr-o rochie neagra cu model, fara a etala un machiaj strident, Simona a fost in centrul atentiei.

Printre rivalele acestui inedit concurs de frumusete se numara si Petra Kvitova, poate cea mai buna prietena a Simonei Halep din circuitul WTA. Nu lipseste nici Ana Ivanovici, iubita fotbalistului german Bastian Schweinsteiger, ori Caroline Wozniacki, intodeauna o prezenta mai mult decat placuta.

Din Romania, doar Sorana Cirstea (aflata intr-o evidenta revenire de forma) a mai fost nominalizata la titlul de cea mai frumoasa jucatoare a lumii.

Begu s-a oprit in „optimi”

Final de aventura la Roland Garros pentru Irina Begu. Romanca a pierdut meciul din „optimi” cu Shelby Rogers, cedand in doua seturi (3-6, 4-6). Oboseala acumulata in partidele anterioare si-a spus cuvantul, iar Begu n-a mai reusit evolutia senzationala din jocul cu Coco Vandeweghe, considerat cel mai frumos meci al anului din circuitul feminin.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger