AcasăNewsOglinda magica nunta. Afla acum raspunsurile la toate intrebarile tale!

Oglinda magica nunta. Afla acum raspunsurile la toate intrebarile tale!

Ziua in care vei ajunge in fata altarului alaturi de persoana iubita se apropie? Daca iti doresti o metoda de divertisment care sa fie apreciata de toti invitatii, inchiriaza o oglinda magica la nunta.

Aceasta este o varianta mai noua a cabinei foto si arata ca o oglinda de dimensiuni mari care iti ofera posibilitatea de a vedea fotografiile pe care le creezi. Oglinda magica nunta are un design modern si produce o serie de poze pe care le printeaza si pe care le poti lua ulterior acasa. In cazul in care nu esti inca hotarat daca sa inchiriezi sau nu un astfel de dispozitiv, trebuie sa afli raspunsurile la cele mai frecvente intrebari:

Cum functioneaza oglinda foto?

Ea este instalata inainte de eveniment, asa ca tu nu vei avea nicio grija in aceasta privinta. Specialistii vor seta background-ul si rama pozelor aleasa de tine, iar apoi invitatii, de obicei in grupuri mici, vor face fotografii pe care le vor pastra drept amintire.

oglinda magica nunta

In oglinda magica nunta, oaspetii isi vor vedea reflexia si se vor putea pregati, astfel, pentru fotografii. Dupa ce au facut pozele, le vor aproba pe cele mai reusite si le vor primi printate in doar cateva secunde. Fotografiile vor fi clare, iar culorile vor fi vii, la fel ca in realitate, datorita tehnologiei de ultima ora!

Oglinda magica are un ecran touchscreen?

Raspunsul este afirmativ. Acest dispozitiv functioneaza in totalitate cu o tehnologie de tip touchscreen, fiind usor de utilizat de catre orice persoana. Pe deasupra, iti ofera posibilitatea sa marchezi fiecare fotografie facuta la nunta cu semnatura ta sau cu un mesaj.

Se printeaza fiecare poza in parte?

La fel ca in cazul unei cabine foto, poti alege pana la 4 fotografii pe un singur exemplar. In plus, ai posibilitatea sa decizi cate copii ale fotografiilor vei primi si chiar poti alege sa ai toate pozele intr-un album.

Pe ce interval de timp poti sa inchiriezi o oglinda magica la nunta?

Exista mai multe posibilitati atunci cand vine vorba despre timpul de functionare. Daca planuiesti o nunta restransa, cu un numar redus de invitati, poti inchiria oglinda pentru 4 ore, dar daca la eveniment vor participa peste 100 de persoane, poti alege un pachet de 6 sau de 8 ore.

Este important ca invitatii tai sa aiba suficient timp sa se fotografieze alaturi de prietenii lor, pentru ca, in acest mod, vor ramane cu amintiri de neuitat de la evenimentul tau!

Poti inchiria oglinda magica si pentru alte evenimente?

Sigur ca da! Acest dispozitiv este foarte indragit si poate fi inchiriat atat la nunti, cat si la botezuri, evenimente corporate sau alte tipuri de petreceri private. Practic, orice eveniment vei planifica, nu ai cum sa dai gres cu o oglinda magica!

De ce sa contactezi o firma de organizare evenimente pentru a inchiria oglinda?

In cazul in care vrei o nunta perfecta, cu fiecare detaliu bine pus la punct, apeleaza la Petrecem.ro – agentie organizare evenimente. Specialistii se vor ocupa de tot si iti vor obtine preturi avantajoase pentru inchirierea unei oglinzi magice la nunta, dar si pentru alte servicii profesionale.

Cu ajutorul organizatorilor, vei avea nunta visurilor tale, fara sa te stresezi!

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger